изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:25 EEST
ОТКРИХА РЕНОВИРАНАТА СГРАДА НА ПОЖАРНАТА    
Новини Вчера бе официално открита реновираната сграда на  Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“. Ремонтът бе извършен в продължение на 10 месеца, по проект “Внедряване на мерки за енергийна ефективност и ремонт на сградата на РДПБЗН (РС ПБЗН) – Добрич” BG16RFOP001-1.011-0001, който е част от Инвестиционната програма на община град Добрич за периода 2014-2020 и се осъществяват с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Общата стойност на проекта е 600 000 лева.

На събитието присъстваха кметът на Община град Добрич Йордан Йорданов, областният управител Красимир Кирилов, директорът на РД на МВР старши комисар Никола Панчев, партньори и изпълнители на проекта.


Отец Иван Дойчев отслужи водосвет за здраве и благополучие. Обновената сграда ще се ползва от 100 служители на РД ПБЗН. Дейностите по ремонта включват проектиране, авторски надзор и изпълнение на строително ремонтни работи по внедряване на мерки за енергийна ефективност, конструктивно възстановяване и укрепване, мерки, свързани с подобряването на достъпа за лица с увреждания, както и строителен надзор по време на строителство. Проектът вече е приключен и е факт със съдействието на кмета на Добрич и целия му екип, коментира директорът на регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ комисар Дарин Димитров.
Сградата е строена през 1990 г. През 2009 г. е правен частичен ремонт – подмяна на част на дограмата. Това е първият мащабен ремонт, подчерта комисар Димитров. НДТ


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди