изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 06:08 EEST
Възстановено е движението по път III-2904 Дуранкулак - Кардам за превозните средства до 3,5 тона    
НовиниВъзстановено е движението по третокласния път III-2904 Дуранкулак – Кардам за превозните средства до 3,5 тона. Преминаването по него беше ограничено късно снощи заради снегонавявания. Снегопочистваща техника днес разчиства близо 9-километровия участък между селата Рогозина и Спасово. От силния вятър в отсечката имаше преспи над 1 метър. Работата по уширението на пътя продължава.


Шофьорите, на които им предстои пътуване трябва да тръгват с автомобили подготвени за зимни условия, да карат внимателно и със съобразена скорост. Блокирането на движението от автомобили, които не са с подходящи гуми затруднява работата на снегопочистващата техника и възпрепятства пътуването на останалите водачи.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието на републиканските пътища.

 ВИЖДАМ ТЕ КАТ - БЪЛГАРИЯ

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди