изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-03-30 @ 11:28 EEST
ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ УЧАСТВА В ЗАСЕДАНИЕ НА КОМИТЕТА ЗА НАБЛЮДЕНИЕ НА ОП „ТРАНСПОРТ И ТРАНСПОРТНА ИНФРАСТРУКТУРА“    
НовиниВчера и днес областният управител Красимир Кирилов участва в Х заседание на Комитета за наблюдение /КН/ на ОП „Транспорт и транспортна инфраструктура“ /ОПТТИ/ 2014-2020 г. Според дневния ред на Х заседание, на членовете на КН ще бъде представена информация за статуса на изпълнение на ОПТТИ 2014-2020 и големите проекти, финансирани по програмата. Ще се обсъди и предложи за одобрение Индикативната годишна работна програма  на ОПТТИ за 2019 г.

В първия ден на заседанието бе представена информация за изпълнение на проектите в жп сектора с бенефициент „Национална компания железопътна инфраструктура“, както и информация за проектите  по ОПТТИ 2014-2020 и проекта за обход на Габрово по ОП „Транспорт“ 2007-2013 с бенефициент Агенция „Пътна инфраструктура“. Днес членовете на Комитета за наблюдение ще се запознаят с информация по изпълнение на проектите по програмата с бенефициенти ИА „Проучване и поддържане на р. Дунав“ и Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди