изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:05 EET
ГЕОРГИ ПЕТКОВ: НАДЯВАМ СЕ ДА СТАНА ФУТБОЛИСТ НА ГОДИНАТА    
СпортВратарят на Славия и на националния отбор Георги Петков призна, че си е тръгнал със сълзи от Левски и е преживял доста тежко тръгването си от „Герена”. Гошо смята, че това не е бил правилният начин за раздяла. “Две са нещата, през които най-трудно преминах. Първото беше, когато счупих крак в Левски. Изкарах осем доста тежки месеца. Второто нещо е начинът, по който се случи раздялата ми с Левски. Не исках така да става, преживях го доста тежко. Имаше сълзи, нормално.

Не трябваше да си тръгвам по този начин. Да, освободили са ме, изгонили са ме, но трябваше да бъде по нормален начин. Можеше да седнем на масата и да се разберем, да си стиснем ръцете, да си благодарим за съвместната работа през годините и щях да си тръгна, без да съм натъжен и да съм щастлив, че съм бил там. Минало вече, важното е, че съм жив и здрав и продължавам да изпитвам любов към футбола”, каза Петков в интервю пред Блиц.
Ветеранът смята, че Николай Михайлов има необходимите качества да се завърне успешно при Левски, и призова “синята” общественост да забрави вече за грешката му срещу Вердер (Бремен). "Познавам Ники от доста време. Има качествата и му желая успех в Левски. Въпросът е как ще се подготви. Най-важното е да направи добра подготовка, да пази добре и хората там да го приемат. Основният проблем при него е фамилията, всеки знае това много добре. Онази прословута грешка с Вердер е крайно време да се забрави. А и тя не беше вратарска грешка, просто отскочила топка, която минава през крака му. Случи му се и толкова, беше преди много време. Ники има качествата наистина”, каза още Петков.
Осен това Георги заяви, че би се радвал, ако стане Футболист на годината, но се доверява на преценката на специалистите. “Голямо признание е наистина. Но не ми е фикс идея, че трябва задължително да стана. Ако хората преценят, че аз съм най-достойният, много ще се радвам. Надявам се да спечеля”.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди