изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 02:57 EEST
БИТКАТА МЕЖДУ ФЮРИ И УАЙЛДЪР ЗАВЪРШИ БЕЗ ПОБЕДИТЕЛ    
Спорт Боксовото зрелище на годината между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри остана без победител. Колкото и рядко да се случва в света на бокса, съдиите не бяха единодушни в решението си и така битката между двамата титани в тежка категория остана с равен резултат.

Един от реферите отсъди в полза на Фюри - 114:112, вторият даде предимство на Уайлдър - 115:111, а третият отсъди резултат 113:113, така че световната титла в WBC не смени собственика си в "Стейпълс Сентър" в Лос Анджелис. Така тя остава все още за американеца, но със сигурност ще има реванш.

Пет звездна Нова година в Албена

Преди началото на този мач двамата сипеха закани един към друг, дори бяха готови да се сбият, когато бяха изправени лице в лице. Очакванията бяха за голямо зрелище и те определено го предложиха на претъпканата зала, в която имаше и огромна британска агитка. Ако не друго, този изход поне запази баланса на двамата без загуба на професионалния ринг. Но след срещата огромен брой анализатори бяха категорични, че победата е трябвало да бъде за Фюри, защото пласира повечето чисти удари.

Два пъти Бронзовия бомбардировач прати в нокдаун линейния шампион, а Фюри изглеждаше блестящ в боксовите си умения и изглеждаше сякаш е спечелил по точки. Фюри бе на крачка да реализира един от най-немислимите и изумителни сюжети в историята на спорта изобщо, но позитивното от противоречивото решение е, че реваншът ще бъде още по-очакван и още по-грандиозен. Двамата заслужават уважение и похвали за представянето си, а особено впечатляващ бе начинът, по който Фюри се изправи след втория нокдаун в последния рунд, при положение че изглеждаше в безсъзнание до шестата секунда от отброяването на рефера на ринга Джак Рийс.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди