изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:52 EEST
МЛАДШИТЕ ПОСЛАНИЦИ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ОТ СУ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ ПРОВЕДОХА АНТИ-СПИН КАМПАНИЯ    
Образование
Младшите посланици на ЕП от СУ „Св. Климент Охридски“ проведоха анти-СПИН кампания сред своите съученици. По повод 1 декември (Световен ден за борба със СПИН), посланиците записаха радио предаване, което беше излъчено в цялото училище. Те разказаха повече за самия ден и споменаха имена на известни личности, които за изгубили битката с коварната болест.



Избраните в Програмата ученици изработиха червени панделки, на които имаше QR кодове. Всеки код водеше до различна статия с информация и факти по темата. А панделките бяха „скрити“ по коридорите и в кабинетите на училището по изкуства. Идеята на инициативата беше гимназистите в 8-12 клас да ги открият и прочетат посланията. Всички ученици бяха в трескаво търсене на червените панделки.
В голямото междучасие всички класове се събраха във фоайето на IV етаж, където отново ги очакваше изненада – игра в образователната платформа Kahoot. За най-бързо отговорилите на въпросите и тези, които откриха панделките, имаше и награди.
Кампанията беше проведена и организирана от младшите посланици в СУ „Св. Климент Охридски“. Анти-СПИН темата ще продължи и през идната седмица - с образователни материали и игри в часовете по Биология и в Час на класа.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди