изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:17 EET
ЛЮПКО ПЕТРОВИЧ ПОТВЪРДИ ЗА ОФЕРТАТА ОТ "АРМИЯТА"    
Спорт Сръбският специалист Люпко Петрович потвърди, че съществува вероятност да стартира работа в ЦСКА-София. Миналата седмица той е имал среща с Гриша Ганчев в София. На нея двамата са обсъдили евентуалната възможност Люпко да стане съветник по спортно-техническите въпроси.

71-годишният носител на КЕШ с Цървена звезда за 1991 година потвърди пред БНТ, че е възможно да започне работа на "Армията". "Собственикът на ЦСКА е мой добър приятел. Аз при него съм работил много пъти и имаме добра връзка помежду си. По този въпрос започнахме да водим някакви разговои, макар че засега няма нищо конкретно. Ще видим, ще видим, може и да стане. Бях един ден в София, говорихме, след това се върнах в Сърбия. Дали ще има яснота преди Нова година? Сигурно ще е по-нататък. Но да - има вариант да дойда в ЦСКА", каза Петрович.

За последно той стана шампион на Руанда с местния армейски тим АПР, но след като се завърна в Европа, заяви, че повече не иска да е треньор. Люпко обаче допълни, че не е изключено да заеме друг пост, свързан с футбола.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди