изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:17 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 3.12.2018    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 3.12.2018


На 30 ноември, около 03:15 часа е получено съобщение за извършена кражба на метална каса с намиращите се в нея сума от 600 лева от търговски обект, находящ се по бул. „25-ти Септември” в град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 30 ноември, около 14:30 часа в град Каварна е извършена проверка на 15-годишен младеж от с. Белгун, обл. Добрич. В хода на проверката са установени 13 броя топчета бяло вещество, реагиращо на амфетамин с тегло 0,75 грама и 3,45 грама суха тревна маса,  реагираща на канабис. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 1 декември, около 14:45 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Хонда” с добричка регистрация. В хода на проверката е установена мелничка за рязане на тютюн и 0,35 грама суха тревна маса реагираща на канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 35-годишен мъж от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 1 декември, около 08:45 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. В хода на проверката е установено, че МПС е с регистрационни табели предназначени за друг автомобил. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 68-годишен мъж от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 1 декември, около 13:20 часа е получено съобщение за извършена кражба на от къща находяща се в с. Оброчище, обл. Добрич. Установено е, че чрез взлом на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в имота. По данни на тъжителя е извършена кражба на 5 броя ръчни електрически инструмента. По случая е образувано досъдебно производство.

На 2 декември, около 04:30 часа е получено съобщение за установен труп на жена на 51-години в частен имот на територията на с. Честименско, обл. Добрич. На място полицейските служители установяват данни за наличие на насилствена смърт. От проведените незабавни ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 23-годишен мъж от същото село. По случая е образувано досъдебно производство. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата.

На 2 декември, около 17:45 часа в района на с. Раковски, обл. Добрич е установен лек автомобил „Опел” с прикачено ремарке с намиращите се в него 0,5 м3 дърва за огрев. Водача на МПС не представя валидни документи за произхода им, като в хода на работа е установено, че са обект на незаконна сеч от полезащитен пояс в землището на с. Горичане. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 39-годишен мъж от град Каварна. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 2 декември, около 02:30 часа в района на пл. „Свобода” в град Добрич е задържан криминално проявен 30-годишен мъж от град Варна. В хода на работа е установено, че същия, умишлено е унищожил стъклена витрина с размери 2 метра на 2 метра на увеселително заведение. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 2 декември, около 15:30 часа е задържан 27-годишен мъж от с. Оброчище, обл. Добрич. В хода на работа е установено, че същия е извършител на кражба на лотарийни билети от търговски обект в с. Оброчище, обл. Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди