изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:06 EEST
КАТЕРИНА ДИМИТРОВА СПЕЧЕЛИ СРЕБРО НА "ЕДИ ХЕР"    
Спорт

Българката Катерина Димитрова (ТК "Локо 98", гр.Пловдив) спечели второ място на двойки на турнира "Еди Хер" в щата Флорида (САЩ). Състезанието е сред най-силните в света за възрастовите групи от 12 до 18 години. Във финала Димитрова и Анджела Окитой от Кения допуснаха обрат и отстъпиха с 6:3, 2:6, 5-10 на първите в схемата Мелиса Еркан и Юзлем Услу от Турция. Българката е част от отбора на ITF до 14 годишна възраст.




През следващата седмица Димитрова ще участва в тренировъчен лагер в САЩ. От 12 декември Катерина ще вземе участие в неофициалното световно първенство по тенис за юноши и девойки "Ориндж Боул".

През тази година Димитрова стана вицешампионка на Мастърса в Реджо Калабрия (Италия). Като част от отбора на ITF през лятото Катя спечели две титли на турнири от първа категория до 14 г. и 16 г. в Регенсбург (Германия).

Адриан Андреев отпадна в третия кръг на големия тенис турнир за юноши и девойки "Еди Хер". Така нашето момче не успя да защити титлата си, спечелена през миналата година на тази надпревара. При юношите до 18 години водачът в схемата Андреев отстъпи с 5:7, 5:7 на Емилио Нава от САЩ.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди