изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 20:41 EEST
ОБЩИНА ДОБРИЧ ЗАПОЧВА КАМПАНИЯ ЗА ПРЕРЕГИСТРАЦИЯ НА ТАКСИТАТА    
НовиниВчера Община Добрич започна кампания за пререгистрация на такситата и издаване на нови разрешителни за таксиметров превоз през 2019 г. Подаването на необходимите документи и получаването на разрешителните ще се извършва в Центъра за услуги и информация на първия етаж в сградата на общината по улица „България“12.

Заявлението може да бъде изтеглено от сайта на Община Добрич www.dobrich.bg или да се получи на място в центъра. Таксиметровите  автомобили от 2019 г. ще имат стикер, който е с нов дизайн. Целта на тази промяна е да се защитят пътниците от случаи, в които недобросъвестни превозвачи копират стикерите. През миналата година община Добрич издаде разрешения на 356 таксиметрови автомобила, като има готовност да издаде до 400 разрешения за следващата. През последните години патентният данък за упражняване на таксиметрова дейност, който е 300 лева не е променян.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди