изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:06 EEST
ЮНОША НА ПИРИН С КОМОЦИО И ТЕЖКА АРКАДА СЛЕД МАСОВ БОЙ В БУРГАС    
Спорт

Юношата на Пирин (Благоевград) Асен Крушовски е в най-тежко състояние след екшъна в Бургас, който се разигра след края на срещата от 15-ия кръг на Елитната юношеска група до 19 години между местния Нефтохимик и „орлетата”, съобщава БТА. Мачът завърши 3:3, но истински екшън се разигра след края на срещата, когато родители и фенове на домакините нахлуха на терена и удряха играчи на Пирин.




Крушовски е с комоцио и тежка аркада на едното око след здравия бой между родители и футболисти на Нефтохимик от една страна и юношите на Пирин до 19 години от друга. Младият футболист е извадил и медицинско от съдебна медицина. Доста поражения има и по други „орлета”, но те не са толкова тежки. Това потвърди наставникът на Пирин Васил Петров.

От Нефтохимик излязоха с декларация, че не е имало нахлуване на родители на терена, а гостите са ги провокирали през целия мач. Според момчетата от Пирин пък истината е друга. Провокацията е започнала след хвърлени банан и бутилка с вода на терена от трибунката, която е под навеса на стадиончето в село Българово.

БФС вече привиква ръководители, футболисти и длъжностни лица. Много е важно какво е написал в доклада си и делегатът Симеон Христов от Варна, както и реферът от Бургас - Валентин Железов. По свидетелски думи, полицаите които са дошли минути след екшъна и са разпитали юношите на Пирин, добре са видели в какво състояние са децата. Общо 5 патрулки са дошли на стадиона. Иначе ден по-късно от ОДП в Бургас обявиха, че събират допълнителна информация за случая и призовават свидетели да дадат показания.

Колкото до пораженията в съблекалнята на гостите - те са 3 изкривени от удари врати и едно счупено кошче. От клуба гост нямат претенции и ще си заплатят щетите.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди