изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:59 EEST
У НАС - НАКРАТКО    
НовиниОСЕМ СКУЛПТОРИ от седем държави ще ваят ледени фигури на фестивал в Русе. Темата е "Сребърните кънки" и е заимствана от едноименната детска книга на Мери Мейпс. Участниците са Санита Равина от Латвия, Дамиан ван дер Велден от Холандия, Таутвилас Повилионис от Литва, Юси Миетинен от Финландия, Даниел Кънчев от България, Ирина Тафлевская и Андрей Важински от Украйна и Руслан Коровков от Русия.


СТОЛИЧНИЯТ заместник-кмет по транспорта Евгени Крусев подава оставка. Това съобщи той пред журналисти в Столичната община. Пред медиите в СО Крусев обясни, че вчера късно следобед е получил призовка от прокуратурата за ремонта на ул. "Граф Игнатиев". Той е призован в качеството му на обвиняем. В тази връзка считам, че е най-отговорно и мъжката позиция в случая, може би, е аз да си подам оставката, подчерта заместник-кметът по транспорта.

ЕКСПЕРТИ от Регионалния исторически музей във Варна издирват българи, станали очевидци на потушаването на Пражката пролет през 1968 г. Търсенето на свидетели е в рамките на международен проект, финансиран с малко над 98 000 евро по програма "Европа за гражданите", чието изпълнение ще продължи до началото на 2020 г.

НАП ЗАТВОРИ ХОТЕЛ с ресторант в центъра на Бургас заради неиздаване на касови бележки, предаде БНТ. След като били анализирани месечните обороти, които били отчетени от касовите апарати в хотела, проверяващите изпратили на място "таен клиент", който да наеме стая и да използва услугите на ресторанта.

ДЖАМБАЗКИ ЗОВЕ камиони да блокират Брюксел във връзка с новината, че нито един от аргументите ни срещу пакета за мобилност не са били приети. Джамбазки заявява, че ако това е вярно, това означава фалит за българските превозвачи и нови 150 000 български семейства да се превърнат в емигранти. "Този Европейски съюз ще бъде разпаднат не от скептиците, а от отвратителните лобисти и глезени богаташчета, като Макрон, който нагло се опитват да крадат бизнес. Пред очите на всички. Няма никакво съмнение, този Европейски съюз трябва да бъде променен, или Макрон, сирийските майки с деца и ишиаса ще го унищожат." "Франция и Германия са "разтревожени" от конкуренцията... Тези, които лягат и стават с мантрите за "единния свободен пазар". Същите, които не бяха разтревожени от конкуренцията, когато трябваше да се намърдват на нашите пазари.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди