изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:01 EEST
50 ГОДИНИ АЛБЕНА: АЛБЕНА ПОЛУЧАВА ЗНАМЕТО ЗА ЕВРОПЕЙСКИ КУРОРТ НА СПОРТА    
Спорт
Европейският парламент в Брюксел ще бъде домакин на церемонията по връчване на наградите на ACES Европа за европейските столици и градове на спорта. Повече от 30 града ще бъдат наградени между столиците, големите градове, общностите, островите, малките градове, курортите и фирмите, които популяризират спорта. Сред новите носители на престижната титла е курортът Албена.

Алекс Мингози/Никола Гамби Nicolo Gambi-AlexMingozzi3.06.2013: На перлените плажове в Албена се проведе ежегодният турнир по плажен тенис за наградите на VISION.Националите по плажен тенис Виден Нацев и Георги Николов организираха Седмица на плажния тенис в Перлата на родното ни Черноморие - Албена16 отбора участват в европейското първенство по баскетбол за девойки до 16 г. от дивизия „А” в Албена.


Туристическата компания още от създаването си е поставила спорта сред своите акценти за спортна ваканция на туристите и домакинства на спортни мероприятия. Титлата идва в навечерието на 50-годишния юбилей на ваканционното селище. Варна ще получи флага за европейски спортен град за голяма община за 2019 г. Кандидатурата на Каварна за европейски спортен град за малка община ще бъде разгледана през 2019 г. Настоящата европейска столица на спорта София ще предаде щафетата на Будапеща ‘2019.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди