изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:05 EEST
МЯРКА „ЗАДЪРЖАНЕ ПОД СТРАЖА“ ЗА 23-ГОДИШЕН, РАЗСЛЕДВАН ЗА УБИЙСТВОТО НА МАЙКА СИ    
Ред и сигурност    Окръжен съд - Добрич наложи мярка за неотклонение „задържане под стража“ на 23-годишния К.Р., разследван за убийство. Той е привлечен като обвиняем за това, че на 2 декември т.г. в тервелското село Честименско, умишлено е умъртвил 51-годишната си майка.


    Окръжният съд счете, че към настоящия момент е налице обосновано подозрение за съпричастност на обвиняемия към извършеното тежко умишлено престъпление, за което се предвижда наказание лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна. Преценено беше, че съществува и реална опасност мъжът да се укрие или да извърши друго престъпление с цел избягване на евентуална бъдеща наказателна репресия.
    Съдът постанови определението си като взе предвид и представените данни за личността на обвиняемия, спрямо когото е налице неприключило наказателно производство за притежание на наркотични вещества. Срещу мъжа е била издавана и съдебна заповед по Закона за защита от домашното насилие.
    Постановеният съдебен акт подлежи на обжалване и протест пред Апелативен съд - Варна в тридневен срок.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди