изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:41 EEST
ПАРФЮМЪТ - ПРЕДИ ДА ГО КУПИМ    
ЛюбопитноПарфюмът е прекрасно нещо, но трябва да знаем как да го употребим, за да си спестим разочарованията:

- парфюмирайте кожата на няколко места, но главно там, където пулсира кръвта
- за да се удължи удоволствието от парфюма и да се подсили следата, която оставя, използвайте допълнителните продукти от серията: тоалетна вода, масло за баня, парфюмиран крем, талк, сапун
- парфюмът е жив и деликатен продукт, а освен това твърде чувствителен - пазете го от светлина, топлина и затваряйте винаги флакона след употреба
- голям шик е да се парфюмира спалното бельо, възглавниците и калъфките
- не се парфюмирайте, преди да се печете на слънце, защото върху кожата могат да се появят петна
Какви са основните изисквания към един парфюм???
Свежест - всеки парфюм съответства на принципа "След тоалета", т.е. той никога не е в противовес на състоянието на чистотата и добрата физическа форма. Това е едно неотменно изискване - лека свежа връхна нота!
Хармония - парфюмът обикновено се предлага от човека, който е зад щанда. Клиентката го мирише в продължение на 4-5 минути и прави покупка, забравила вече аромата.
Излъчване - способността да се "разлива", "разсейва" и прониква, за да прави приятно уханието, което всеки човек би искал да излъчва, е характеристика на всеки добър аромат.
Трайност - парфюмът трябва да се усеща поне 6 часа, което обикновено е времето между две последователни парфюмирания. Ароматът може да трае и по-дълго време, но по-малко - това би било голямо разочарование за клиентката.

Модерният парфюм е чудесен, ако ни помогне да покажем кои сме ние, какво желаем да бъдем, как искаме да бъдем оценени от другите. Това е привилегированият начин да демонстрираме пред света своята личност, и то с чувство за свобода.
 


Сходни връзки

ПАРФЮМЪТ - ПРЕДИ ДА ГО КУПИМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди