изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:58 EET
СРЪБСКИТЕ ВЛАСТИ ВЪРНАХА ПАСПОРТА НА ФОЛКЗВЕЗДАТА ЦЕЦА ВЕЛИЧКОВИЧ    
По светаСпециално за НДТ от Balkan Media Agency

СРЪБСКИТЕ ВЛАСТИ ВЪРНАХА ПАСПОРТА НА ФОЛКЗВЕЗДАТА ЦЕЦА ВЕЛИЧКОВИЧ, обвинена че е сътрудничила на Легия за убийството на Зоран Джинджич, съобщи днес кореспондентът на Balkan Media Agency в западната ни съседка. Съдиите от Окръжния съд в Белград са се съгласили с адвоката на известната вече като Светлана Ражнятович фолкзвезда да й върнат паспорта и тя отново може да напуска страната.

Цеца Величкович все още е обвиняема по делото за злоупотреба със служебно положение в качеството й на президент на футболния отбор “Обилич” – твърди се, че тя е присвоила 11 млн. евро от продажбата на футболисти. Съдия от Окръжния съд изиска от руските правосъдни органи договора за продажба на футболиста Милан Обрадович в “Локомотив”-Москва. Фолкзвездата трябва да отговаря пред правосъдието и за 11 пистолета, които са намерени в къщата й в Белград след обиск през 2003 г. Г-жа Ражнятович твърди, че не е знаела за това оръжие и че то е на покойния й съпруг Аркан. Една от причините за обиска на жилището и задържането й за 4 месеца в затвора е съмнението на сръбската полиция, че е укривала и помагала на Легия при убийството на Зоран Джинджич.

Покойният Аркан и Цеца Величкович кумуваха на Легия и първата му съпруга Мая, припомнят запознати. От 5 г. обаче Мая и дъщеря й живеят сами в Канада.
Зоран Милошевич
 


Сходни връзки

СРЪБСКИТЕ ВЛАСТИ ВЪРНАХА ПАСПОРТА НА ФОЛКЗВЕЗДАТА ЦЕЦА ВЕЛИЧКОВИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди