изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:11 EEST
КИТАЙСКИТЕ ПИРАМИДИ - СПОМЕН ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА ПРИШЪЛЦИ    
Китай“Според древна китайска легенда, китайските пирамиди са завещанието на извънземни посетители.”


През 1994 г, Хартвиг Хаусдорф, немски изследовател, посещава така наречената Забранена зона, намираща се в околностите на град Ксиан, в провинция Шенси в централен Китай. Там той “открива” над 100 (!) пирамиди, върху площ над 2000 кв.км., които според него са на възраст около 4,500 години, но по всяка вероятност това съвсем не е истинската им възраст. Той цитира дневниците на двама австралийски търговци, които са пътували по тези места още през 1912 г и които са срещнали със стар будистки монах, който им разказал, че в архивите на неговия манастир, които датират отпреди 5,000 години, тези пирамиди се споменават като “Много стари”. Той им разказал също, че тези пирамиди са принадлежали на “старите императори”, управлявали Китай, които винаги са изтъквали своя неземен произход: “Синове на небето, които са дошли на тази планета върху своите огнени метални дракони”.

И така, Хаусдорф е видял над 100 пирамиди, построени от глина, която през вековете е придобила твърдостта на камък.

Повечето от тях са силно ерозирали или засегнати от селскостопански дейности. По форма основно са пресечени пирамиди, височината им е между 35 до 90 метра, но една от тях, Бялата пирамида има колосалната височина от 300 метра!!! За сравнение, Хеопсовата е висока около 146 метра. Тази пирамида е фотографирана за първи път от американски пилот през Втората световна война. Когато Хаусдорф запитал управника на местния археологически музей в град Ксиан какво са предприели, за да открият произхода на тези пирамиди, той отговорил, че нито са получавали средства, нито ИНСТРУКЦИИ за това. Разкопките по тези места щели да бъдат дело на следващото поколение китайски археолози. В края на 1999 г руска експедиция, начело с проф. Ернст Мулдашев, успява също да получи разрешение да посети тези места и на свой ред да “открие” пирамидите. Руснаците смятат, че са открили Града на боговете, достъпът до който бил разрешен само за “посветени”.

Според преданията, Синовете на боговете построили град, оказал огромно влияние върху развитието на нашата планета. Там действали така наречените тантрични сили, а самите пирамиди били съчетани с гигантски каменни огледала, които променяли характеристиките на времето. Е, питам ви - не е ли доста странно как едно такова място е могло да остане тайна толкова дълго? Какво още е скрито на тази планета?

http://www.ancientastro.hit.bg/china/chinapyramids.html
 


Сходни връзки

КИТАЙСКИТЕ ПИРАМИДИ - СПОМЕН ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА ПРИШЪЛЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди