изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:41 EEST
ЗА ЧЕТВЪРТА ГОДИНА АЛБЕНА ЩЕ Е ДОМАКИН НА "МОДНА ФИЕСТА"    
КултураПрез втората половина на юни Перлата на българското Черноморие ще е домакин за пореден път на "Модна фиеста"

По традиция всяка година в Албена се организира "Модна фиеста". Организатори и продуценти на проявата са Мариана Аршева и курорта "Албена". В тазгодишното издание участие ще вземат над 60 известни модни къщи от страната и чужбина, които ще демонстрират своите летни колекции.
Целта, която са си поставили организаторите на "Модна фиеста" е популяризирането на българската мода и запознаване на по-широк кръг хора с последните модни тенденции. В тазгодишното издание на проявата участие ще вземат много чужди къщи, сред които "Стефан Келиан", "Том Тейлър", "Криция", "Готие", "Кукай", "Мекс", "Алтънбаш", "Саш" и много други.
По предварителна програма се предвижда в четири последователни вечери в казино "Албена" да бъдат демонстрирани елегантни облекла, а сутрин край басейните "Малибу", "Лагуна бийч", "Калиопа", "Добруджа" и други да бъдат показвани плажни костюми и аксесоари към тях. По време на фиестата ще бъдат направени презентации на множество козметични продукти и хранителни вълшебства, които гарантират здравословен начин на хранене и малко килограми.
 


Сходни връзки

ЗА ЧЕТВЪРТА ГОДИНА АЛБЕНА ЩЕ Е ДОМАКИН НА "МОДНА ФИЕСТА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди