изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:02 EEST
ГРЪМНАХА ПОЛИЦАЙ С 8 ПАТРОНА В ЛИЦЕТО    
Ред и сигурностПолицай оцеля по чудо, след като бандити изстреляха от упор 8 газови патрона в лицето му.



Инцидентът е станал в автосервиз по пътя за шуменския квартал Дивдядово в петък следобед, съобщи шефът на РДВР полк. Диян Нанов. Офицерът, чието име се пази в тайна, бил със служебна жигула без обозначителни знаци. При маневра на заден ход полицейската кола леко закачила калника на мерцедес, който също се движел назад. В следващия момент 33-годишният шофьор на лимузината и спътникът му изскочили от автомобила и се нахвърлили срещу полицая. Поискали му 50 лeва за драскотината, след което единият от нападателите извадил газов пистолет и го ударил по главата. После изпразнил пълнителя в лицето на офицера.

Пострадалият е откаран в болница с наранявания в областта на главата. Има и обгаряния заради близкото разстояние, от което са произведени изстрелите, но няма опасност за живота му, съобщиха лекарите.

Веднага след инцидента нападателита са избягали. Двамата са изоставили мерцедеса в близост до автосервиза и са продължили с друга кола в неизвестна посока. Полицията е установила, че това са 33-годишният Орлин Узунов и Христо Христов (24 г.). Двамата са криминално проявени и са обявени за издирване, съобщиха от РДВР-Шумен.(в. Стандарт)

ТОП/НДТ
 


Сходни връзки

ГРЪМНАХА ПОЛИЦАЙ С 8 ПАТРОНА В ЛИЦЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди