изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:24 EEST
ВЕГЕТАРИАНЦИТЕ СА ПО-ДОБРИ ЛЮБОВНИЦИ    
ЛюбопитноВегетарианците правят любов по-добре от хората, които ядат животински продукти. В това се опитаха да уверят от организация за защита на животните.



Нейни активисти избраха странен начин, за да убедят в истинността на твърдението си.

"Таймс Скуеър" в Ню Йорк е известен с какви ли не чудатости - спайдърмен, знаменитости на МТВ, дори поразголени каубои. Жителите и гостите на най-големия американски град обаче останаха изненадани, когато видяха това - активисти за защита на правата на животните, облечени само в черно бельо, да се търкалят, целуват и прегръщат. Гледката шокира туристите.

Всъщност целта на събитието бе да привлече вниманието към вегетарианците. Проявата беше по идея на организацията "Хора за етично отношение към животните" /ПЕТА/, която твърди, че вегетарианците са по-добри любовници. Много от минувачите обаче не разбраха посланието.

Единият от участниците - Рави Ченд, каза, че няма нищо против да целува приятелката си пред хорските погледи в името на една кауза - че вегетарианците са по-секси.

"Вегетарианците са по-слаби, по-секси и по-енергични и очарователни - в и извън леглото. Наистина, няма нищо секси в това да гризеш трупа на мъчено и убито животни, нищо секси в задръстените артерии", посочи Рави Ченд.

Малко след началото на изпълнението пристигна полиция. Пазителите на реда обаче не предприеха нищо особено - просто издигнаха бариери около двамата влюбени, за да могат те да продължат кампанията си.

BTV/NDT
 


Сходни връзки

ВЕГЕТАРИАНЦИТЕ СА ПО-ДОБРИ ЛЮБОВНИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди