изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:16 EEST
УБИХА С ИЗСТРЕЛ В ГЛАВАТА СИРИЕЦ В СОФИЯ    
СпортУбитият Локман Ибрахим не е бил свързан с Филип Найденов-Фатик, съобщи генерал-лейтенант Бойко Борисов



Снощното убийство на 37-годишния български гражданин от сирийски произход е заради провален канал на наркотици на западната ни граница. Това е основната версия, по която криминалистите работят за разстрела на Локман Ибрахим, който бе убит с изстрел в главата пред своите близки в столичния квартал Зона Б-5. Според разследващи убитият е бил замесен в предотвратения трафик на две пратки хероин. На 1 и 13 юли митничарите от ГКПП Връшка чука и Калотина задържаха общо 64 кг хероин. Двамата нападатели, които най-вероятно са се придвижвали с мотоциклет и са били маскирани, са успели да избягат.
Главният секретар на МВР генерал-лейтенант Бойко Борисов съобщи, че убитият не е бил свързан с показно застреляния през миналия август Филип Найденов-Фатик. Борисов призова да не се обръща голямо внимание на снощното убийство.
“Ако не се заминават с наркотици, ще са живи и здрави. Много пъти съм го казвал това нещо. Наркотиците дават много бързи печалби, охолен живот, но обикновено се свършва по този начин", обясни генерал-лейтенант Бойко Борисов.
Той съобщи още, че служители на МВР в момента се намират във Франция, където проверяват лице, свързано с поръчковите убийства у нас през последните години. Борисов отказа да даде повече информация за самоличността на заподозрения.
Главният секретар на МВР генерал-лейтенант Бойко Борисов отказа да коментира въпроси, свързани със заложниците в Ирак. IAF/NDT
 


Сходни връзки

УБИХА С ИЗСТРЕЛ В ГЛАВАТА СИРИЕЦ В СОФИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди