изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:48 EET
Правехме секс на стълбите в дома му    
ЛюбопитноРазкритията за сексаферата между селекционера на Англия Свен-Горан Ериксон и секретарката Фария Адам продължават.

B. "Нюз ъф дъ Уърлд" публикува поредната част от изповедта на любовницата. "Преди Свен бях с един от шефовете на Aнглийската футболна асоциация Марк Палиос. Той ме харесваше, защото бях добра в оралната любов, но мислеше само за себе си. Не ме задоволяваше. Със Свен беше различно", признава Фария.
Бившата секретарка на футболната асоциация разказва как двамата с Ериксон правели секс, докато той говорeл по телефона с годеницата си Нанси дел'Олио.

- Любехме се, когато телефонът позвъня. Не можах да повярвам, че вдига слушалката. Беше Нанси, обаждаше се от Италия. Двамата си крещяха.

В интервюто Фария споделя как Свен редовно се утешавал с нея в леглото след европейското в Португалия.

Такъв бил неговият начин за превъзмогване на провала на англичаните.

- Между нас има много еротика и страст. Правехме любов, все едно ни е за пръв път. Докато се любехме, Свен ми шепнеше в ухото "Ти си страхотна. Дълго, много дълго чаках този момент". Той наистина бе загрижен дали съм задоволена. Първо се убеждаваше, че съм изпитала оргазъм, едва след това мислеше за себе си. Бях луда по него. Той е майстор в любовната игра. Разведената Фария открито признава, че би сключила брак отново, ако младоженецът се казва Свен-Горан Ериксон.

- Бях се зарекла, че няма да се омъжвам повторно, но ако той ми предложи, ще се съглася веднага. За мен означава много да се появим в обществото като истинска двойка.

38-годишната не крие подробности около мачовете си в леглото на Свен и с вече бившия шеф Палиос. 51-годишният Палиос всъщност е първият, който имал интимна връзка с Фария. Но победителят в играта на чувства бил 56-годишният швед Ериксон. Родената в Бангладеш красавица с радост си спомня за посещението в къщата на Свен в Швеция.

- Свършихме с вечерята. Аз тръпнех в очакване, но той настоя да измие чиниите. След като напълни миялната машина, ме заведе в спалнята си на втория етаж. Взе ме на ръце и нежно ме положи върху огромното си легло. След това съблече ризата и дънките ми, разкопча сутиена и започна да ме целува по гърдите. Извади камшика ми, удари ме по гърба, прокара ръце през косата ми и каза колко съм красива. Беше не само секс, но и страст.

Той не сложи презерватив не го интересуваше дали ще забременея.

След секса Ериксон се изкъпал, облякъл памучна пижама с копчета и отново се мушнал в леглото при секретарката. Но с това свършило само първото полувреме от любовния мач. Второто било още по-експлозивно.

- На сутринта видях, че Свен все още е възбуден. Отново правихме любов. Беше по-хубаво от вечерта, но Нанси се обади и развали всичко.

Свен се извинил на Фария и за компенсация предложил да я разведе из огромната си къща. - Когато бяхме изкачили наполовина стълбите, той изведнъж ме сграбчи отзад Свали джинсите ми и започна да ме люби. Всичко бе много възбуждащо, нищо че колената ми се ожулиха. Свен бе в стихията си, панталоните му се бяха скъсали. След това се съвзе и разходката продължи.

Фария не крие, че по време на участието на Англия на Евро 2004 Ериксон й звънял всеки ден от Португалия.

- Споделяше неща от работата си с мен. Каза ми, че Уейн Руни ще стане голяма звезда и колко съчувства на Дейвид Бекъм за аферата му с Ребека.

- След мача с Португалия той се върна в Швеция и ме покани. Каза ми, че е обезсърчен и си търси компания. Попитах го къде е Нанси. Отговори ми, че не знае и не го интересува. И така отидох на "Хийтроу" и взех полета за Стокхолм. Свен ме чакаше и ме заведе в къщата си, която е на около два часа път. Внесе ме на ръце, целувайки ме нежно. Помислих си, че сънувам. Оказа се, че всичко е реалност.

На сутринта след бурната нощ Фария видяла, че любимият й още спи, и решила да му направи "специален подарък".

- Приложих му орална любов, правя я добре.
Той се събуди и извика: "О, Боже мой! Какво става"

Обичам да правя това. Така жената е силна. Това е нейното оръжие. Дори обучавам приятелките си в триковете на оралната любов.

"Подаръкът" се харесал и на Свен.
- Той полудя. След това на свой ред ми достави удоволствие. За съжаление трябваше да се връщам в Лондон. Казах му, че нямам търпение да се видим в Англия. Но преди той да се върне, аферата ни бе разкрита.

Веднага след публикацията Свен се обадил на Фария да я утеши. Същото той правел следващите три дни.

- Личеше, че го е грижа. Звъня ми за последно миналия четвъртък. Оттогава не съм го чувала. Искам само да ми се обади, за да му кажа колко много го обичам.
 


Сходни връзки

Правехме секс на стълбите в дома му | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди