изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:32 EEST
35-ГОДИШНА ЖЕНА БЕ ЗАСТРЕЛЯНА СЪС 7 КУРШУМА    
Ред и сигурностПолицията откри трупа на 35-годишната Радка Шулева. Заловиха и убиеца Георги Георгиев.

Пазарджик/Хасково. При съвместна акция на пазарджишки и хасковски полицаи в местността Милеви скали край Велинград бе открит трупа на 35-годишната Радка Шулева от Хасково, предаде БНР. При първоначалния оглед по тялото й са открити 7 куршума. Убиецът и е 45-годишният Георги Георгиев от Велинград.
Георгиев е пенсиониран военен. С жертвата е живеел на семейни начала в Хасково. Според директора на РДВР -Пазарджик полк. Жоро Стоицев убийството е станало в петък вечерта. При семеен скандал Георгиев, провокиран от ревност, е прострелял 35-годишната жена със 7 куршума със законно притежаван пистолет “Макаров”. Малко след това е натоварил трупа на жертвата в лек автомобил и извозвайки го от Хасково до Велинград, го е заровил в местността Милеви скали, тъй като там добре познавал терена. Георгиев е имал намерени да се самоубие, но се е отказал. След изчезването на Радка той е бил заподозрян заради съмнителност в поведението му. Днес убиецът сам посочи мястото, където е заровил жертвата си. Георгиев остава в ареста.
ФОКУС/НДТ
 


Сходни връзки

35-ГОДИШНА ЖЕНА БЕ ЗАСТРЕЛЯНА СЪС 7 КУРШУМА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди