изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 14:42 EET
Мъж се избира по формата на ухото    
Любопитно  Че любовта на мъжа минава през стомаха, е известно отдавна. За жените пък се твърди, че обичат с ушите си.

 

  Защото с тях улавят жизненоважните сигнали от типа "ти си невероятна" и "никога не съм обичал друга толкова много". Ушите обаче имат по-важна функция, твърдят още древните китайци. Според тях всички части на главата и по-специално на човешкото лице разкриват тайните на характера и интелекта. Около 130 признака на личността са изписани на физиономията, категорични са източните учени. Важно е обаче да се знае, че белезите се оформят окончателно едва към 40-годишната възраст на индивида. И все пак - ако знаете принципите на източната наука, лесно ще разберете какъв човек стои срещу вас и какво трябва да предприемете, за да спечелите неговото или нейното сърце.

  Големите очи например издават богата чувствителност. Притежателите им са лидери по душа. Ако пък под клепачите се откриват и множество бръчки, значи става дума за устремен към власт човек.

  Прекалено широките кръгли очи пък издават мечтателна натура. И доста ленива, независимо дали става дума за дама или господин. От подобни хора може да се очакват и склонност към лицемерие и притворство.

  Малки очи имат любознателните и красноречиви личности. Ако обаче срещу вас се намира някой, чиито зеници се въртят непрекъснато, пазете се. "Бягащи" са очите на циниците и измамниците.

  Око с продълговата форма е равно на бърз ум. Ако е леко скосено надолу обаче, показва решителен мъж или неблагоразумна жена. Продълговат разрез с приповдигнати нагоре ъгли е очната форма на сфинкса и разкрива изтънчена натура.

  Не по-малко съществена информация за човешкия характер издава и носът. Дългият свидетелства за ярка индивидуалност. Ако е прав и гладък, притежателят му е материалист, ако е прегърбен - става дума за мрачен, високомерен и неотзивчив човек. Късият нос пък говори за открита душа и оптимизъм. С широк се отличават добродушните и нерешителни личности. Гърбицата на носа показва силна воля. Саможивците притежават малки носове с неправилна форма. Хитри, проницателни и злопаметни са мъжете и жените с тип "орел"в средата на лицето. Дамите с чипо носле пък се характеризират като капризни и невъздържани.

  Мъничката уста говори за слаб характер, голямата - за мъжественост. Устните на чувствителните хора са отпуснати надолу. Тънката линия пък показва принципност и способност за съсредоточаване. Тя обаче може да свидетелства и за злобен характер. С изпъкнали пълни устни се отличават постигналите успех в живота. Изпъкналата горна устна издава нерешителност, а изпъкналата долна - егоизъм.

  Високо разположените уши пък са признак за голям интелект. И обратно - ниското място на ушите свидетелства за средно и дори недостатъчно ниво на развитие на ума. Големите, тънки и щръкнали разкриват музикални способности и стремеж към хармония във всичко. По-малките, дебели и прилепнали уши пък издават дребнавост, непостоянство, отмъстителност и неискреност. Дълги и тесни уши имат лекомислените, неспособните да се съсредоточат, скъперниците и завистниците. У надарените натури ушите са широки и тънки. Щръкналите нагоре - тип "вълчи", предполагат грубост и жестокост. Мъхът в ушите характеризира страстните натури. Отсъствието на долната месеста част на ухото показва суровост на характера. Такива хора могат да имат добро възпитание и да са вежливи, но в някои случаи гласът им става с метален оттенък.

  Колкото е по-дълга долната част на ухото, толкова е по-умен човекът. На Изток хората с такива уши са смятани за мъдреци. Леко повдигнатата напред долна част на ухото отразява присъствието на богат духовен живот. Вътрешното надебеляване на ухото е показател за емоционална натура, липсата му означава сдържаност. Импулсивен - това може да се каже за човек с изпъкнало надебеляване на ушите. (в. Стандарт)
 


Сходни връзки

Мъж се избира по формата на ухото | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди