изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:13 EEST
БЯЛ ПРАХ ВДИГНА НА КРАК ПОЛИЦИЯ И ГРАЖДАНСКА ЗАЩИТА    
Ред и сигурност

В петък за няколко часа остана затворена ул. \"Полковник Дрангов\" в района около Детската млечна кухня



Сигнал за посипан бял прах по ул. \"Полковник Дрангов\" в Добрич е подаден в петък около 7.45 ч. в Първо РПУ, съобщиха от полицията. Прахообразното вещество е било на оградата и тротоара на улицата - срещу Детската млечна кухня. Веднага е отцепен районът, информираха още от РДВР. За случая е уведомена Гражданска защита. Специалисти са взели проба от веществото, за да бъдат направени изследвания и да се разбере със сигурност за какво става въпрос.

На въпросната ограда по ул. \"Полковник Дрангов\" открай време се върти търговия със зеленчуци, плодове и т.н. Наблизо се продават и употребявани книги. След като си заминали полицаите и служителите на Гражданска защита, продавачите се захванаха да измият белия прах от тротоара. Въпреки това следи от него личаха непосредствено до щайгите с продукти. Търговците обаче споделиха, че това не ги притеснява, защото полицаите им казали, че не е отровен. Но ги предупредили, ако ги заболи корем, да потърсят веднага медицинска помощ. Според хората, в полицията се обадила жена от съседния блок. Те твърдят, че в четвъртък вечерта около 23 ч. тя видяла възрастен мъж да ръси нещо по оградата.

 


Сходни връзки

БЯЛ ПРАХ ВДИГНА НА КРАК ПОЛИЦИЯ И ГРАЖДАНСКА ЗАЩИТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.41 секунди