изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:35 EEST
Коя е най-шантавата секс-история на годината    
Любопитно   Австралийка-сомнамбул всяка нощ напускала брачната постеля и се впускала в авантюристични полови контакти със случайни минувачи.


Лекарят на жената Питър Бюканън обясни, че става дума за открито неотдавна отклонение, описано като “полова активност на сън”. Жената изобщо не съзнавала какво прави, докато мъжът й не я попитал откъде са презервативите, които започнал да намира в дома им. “Една нощ той се събудил, а нея я нямало. Потърсил я и накрая я открил с друг мъж”, каза Бюканън, който е специалист по девиации в болницата \"Роял Принс Алфред\" в Сидни. Бюканън ще информира за случая участниците в конгреса на Австралийската федерация по отклоненията, който ще се проведе в края на тази седмица, съобщава БГНЕС. Почти половината от случаите на “полова активност на сън” се свързват с психически проблеми. Пациентката беше излекувана с психотерапевтични методи, съобщи лекарят. Той подчерта, че това е отклонение от нормалния сън, а не полов проблем.
http://dnes.dir.bg/
 


Сходни връзки

Коя е най-шантавата секс-история на годината | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди