изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:09 EET
Кои жестове на жените мъжете погрешно тълкуват като флирт?    
Любопитно Известно е, че жените са много по-емоционални и любвеобилни от мъжете и твърде често тази нагласа мъжете възприемат като флирт. Ето 10 начина за това как да избегнем “неосъзнатия” флирт.

1. Много често, поради своята естествена привързаност и емоционалност, жените при всяка среща с някого, го целуват и прегръщат (според мъжете “твърде страстно”). В такива случаи мъжете възприемат целувката като начало, а леглото - като края.

2. Поради нагласата да забелязват всяка една подробност около себе си, жените често обръщат внимание на облеклото и не могат да не отбележат "колко много ми харесва новата ти риза". Макар че не си дават такъв вид, мъжете са страшно суетни и възприемат този вид комплименти като флирт.

3. Въпросите относно приятелката му и личния му живот са също опасна зона - мъжът най-често си мисли, че бихте искали да станете част от този живот и да заместите приятелката му.

4. Разговорите за собствения ви личен живот и отношения с мъжете по същия начин биха били разтълкувани. Мъжете трудно се отпускат да разговарят пред хора на тази тема и поради това считат че ги “каните” в личния си живот.

5. Ако на парти се доближите до него и го заговорите дори и за най-невълнуващата тема, той би приел това като начало на съблазън.

6. Ако вървите заедно един до друг и безпричинно, дори невнимателно го докоснете, той несъмнено би разбрал този жест по твърде повратен начин. Учените тук определят тестостерона като “главен виновник”.

7. Жените често за забавление или просто защото им харесва дразнят по един трърде невинен, но двусмислен начин мъжете. В този случай мъжете виждат начален етап на “брачния ритуал”.

8. Ако от учтивост към мъжа, с който говорите, откажете разговор по телефона, той вероятно би го разбрал като нежелание да говорите с никой, след като сте с него. Неговото его “заработва” и обърква нещата.

9. Поради естественото желание на жените винаги да изглеждат добре и стилно облечени, често мъжът приема, че сте красива именно за него.

10. При бавен и нежен танц, музиката сякаш ви кара да танцувате непосредствено до него. И ако за вас това е просто заради нежната мелодия, то мъжът вероято ще си омисли, че желаете неговото тяло.

Нека всичко това обаче не пречи на естественото ви и дори на моменти фриволно поведение. В крайна сметка защо в отношенията ви с мъжете да няма двусмислени ситуации. Това повишава самочувствието ви на желана жена, а бъдете сигурни, че и на тях им е приятно.
dir.bg

 


Сходни връзки

Кои жестове на жените мъжете погрешно тълкуват като флирт? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди