изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 15:53 EEST
Порнозвездата Булгари прави стриптийз на мач от Серия В    
СпортИталия. За истинска порноинвазия на мач на Пиаченца, съобщават италианските таблоиди днес.

На полувремето на двубоя от шампионата в Серия В срещу Катанцаро, теренът беше мощно превзет от руса гърла. Първоначално органите на реда помислиха, че нахлулата на игрището блондинка, приличаща на порнозвезда, е безобидна фенка.

Бригита Булгари, както бе установено по-късно, започна да се кърши страстно и постепенно се разсъблече дибидюс гола за щастие на подивелите от шоуто фенове. Втрещените карабинери в първия момент изобщо не можаха да реагират, но като се окопитиха, арестуваха надарената шведка за неприлично поведение на публично място.
“Органите на реда се отнесоха с нея както с крайно невъзпитаните хулигани, протестираха регионалните медии. – А тя просто искаше да потанцува гола на стадиона. Какво лошо има в това?!”.
Освен че е порнозвезда, в свободното си време шведката танцува на пилон и прави стриптийз в италиански барове. През седмицата тя организира промоция на собствения си актов календар за следващата година. Целта й с шоуто на полувремето на мача Пиаченца – Катанцаро била да направи безплатна реклама на календара си. “Със сигурност изявата й на футболната среща е постигнала целта, пишат още булевардните издание в Италия. – Голяма част от публиката на стадиона е от мъжки пол. Сега със сигурност почти всички хора, които са видели безплатното шоу, ще си купят и календара й за следващата година”.


 


Сходни връзки

Порнозвездата Булгари прави стриптийз на мач от Серия В | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди