изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:47 EEST
АНГЛИЧАНИН ПРАВИ ПОРНО С БЪЛГАРСКИ ДЕЦА - ИМА И ОТ ДОБРИЧКА ОБЛАСТ    
Ред и сигурност Русе. Има подадена жалба в Русенската районна прокуратура от бащата на 12-годишно момиче, който твърди, че с детето му е злоупотребявал Алек Ансуърт.

Това съобщи след 2-дневно издирване зам.-окръжният прокурор Валентина Личева. Срещу известния с артистичния псевдоним Чарлз Тейлър се водят дела във Варна за производство, притежание и разпространение на детска порнография, както и за използване на незаконен софтуер.
Сред моделите на скандалния чужденец са деца от България, между които и дъщерята на жалбоподателя. Той е завел дело за отнемане на родителските права от майката на детето, която го е пускала само да участва в неколкодневни фотосесии.
Жалбата е за присъждане на родителски права, потвърди за в. \"Черно море\" зам.-окръжният прокурор. Приложените към жалбата снимки обаче трудно доказвали обвиненията на бащата, защото детето на тях било само по бански костюм.
Както вече писахме, снимките с голото и в предизвикателни пози дете са в интернет. Русенската районна прокуратура може да си осигури достъп до тях срещу $50 или да ги получи по служебен път от Варненската районна прокуратура.
Жалбата е подадена в началото на юли, а е изпратена за проверка от РДВР - Русе, на 22-ри същия месец.
До момента са снети обяснения само от майката и дъщерята. Двете не отричат, че детето е било снимано и за това е получавало различни суми, но смятат, че това не е престъпно.
На 29 септември преписката е изпратена за становище в Отдела за закрила на детето. Тогавашното становище на специалистите е, че няма риск за възпитанието и морала на детето.
След серия обаждания на наш репортер вчера зам.-окръжният прокурор обясни, че преписката е върната за актуален доклад. Дежурният прокурор е разпоредил незабавен разпит по делегация на Алек Ансуърт във Варна.
Според официалната информация обаче, въпросният подсъдим е заминал за Турция на 6 октомври.
Изводите от новата подробна проверка по всички страни в жалбата ще бъдат огласени в рамките на седмица, обеща зам.-окръжният прокурор Личева.

http://www.focus-news.net

НДТ ПРИПОМНЯ

ФОТОГРАФЪТ ЧАРЛЗ ТЕЙЛЪР Е СЪС СТРОШЕН КРАК

Скандално известният британски фотограф Чарлз Тейлър, който през миналата година нашумя с конкурсите за мини красавици в Балчик, е със счупен крак, съобщи електронното издание \"Балчик инфо\".

Той бе забелязан да куца в компанията на две невръстни тийнейджърки в бургаски ресторант от веригата Мак Доналдс. Въпреки травмата Тейлър сам управлява джипа си Опел, а фото сеансите с млади момичета продължават и това лято край басейните на “Нов плаж” в Балчик.

НДТ ПРИПОМНЯ: АНГЛИЧАНИН ПРАВИ ПОРНОСНИМКИ НА ДЕЦА И В ДОБРИЧКА ОБЛАСТ

Дата: 2004-08-03 @ 12:05

Трети опит за дело срещу обвинявания за порноснимки Чалз Тейлър, заснил и добрички деца със съгласието на родителите им

Варна. Варненската районна прокуратура е внесла обвинителните актове срещу Чалз Тейлър. Скандалният фотограф е обвинен в изработване и притежание на актови снимки, на които моделите са деца, и в незаконно използване на софтуер. На 27 ноември м.г. районният съд върна за допълнително разследване делото срещу известния с прозвището Алек Ансуърт. Това бе направено по искане на защитата с мотива, че в прокуратурата не е посочила конкретни дати за извършването на престъпленията, а само период - от 2000 до 2002 г. В допълнителното разследване трябваше да се уточнят датите, на които Ансуърт е направил порнографските снимки с деца. В DVD, CD и дискети чужденецът съхранявал стотици такива снимки, които са иззети като веществени доказателства по делото. Определението на съда бе протестирано часове по-късно от представителите на държавното обвинение. Те припомниха, че според законодателството един и същи съдебен състав не може да върне за втори път дело, по което веднъж се е произнасял. Междувременно стана ясно, че чужденецът има проблеми с британските власти заради аналогични престъпления. Преди 2 седмици бе съобщено, че специалисти от Острова и Интерпол са търсели за съдействие родните власти заради проверка, която извършват срещу Ансуърт. Ако при резултатите от нея се установи, че на някоя от порнографските снимки има британско дете, скандалният фотограф ще бъде екстрадиран, за да бъде съден в Англия.
ЧМ/ИАФ/НДТ

ПАК ЩЕ СЪДЯТ БРИТАНЕЦА ЧАРЛЗ ТЕЙЛЪР ЗА ДЕТСКИ ПОРНОСНИМКИ

Дата:  2004-08-03 @ 20:26 EEST

Миналото лято скандалът около него се разрази след като под прикритието на конкурс \"Мини мис\" заснемаше разголени снимки на деца в Балчик

За трети път се внася в съда делото срещу известния с прозвището Чарлз Тейлър британски фотограф, съобщи вчера варненският вестник \"Черно море\". Разследването срещу него започна по сигнал от следователите в Добрич за това, че е снимал разголени деца. Скандалът около британеца обаче се разрази миналото лято, когато Тейлър под прикритието на конкурси \"Мини Мис\" заснемаше разголени деца в Балчик с обещанието, че ще осигури тяхното бъдеще като модели. Британецът Алек Ансуърт, известен като Чарлз Тейлър, е обвинен в изработване и притежание на актови снимки, на които моделите са деца, и в незаконно изп олзване на софтуер.
Припомняме, че на 27 ноември м.г. районният съд във Варна върна за допълнително разследване делото срещу британеца. Мотивът бе, че обвинението не е уточнило периодите на извършване на престъпленията, а е визиран само периодът от 2000 до 2002 г.
Според обвинението, Алек Ансуърт или Чарлз Тейлър е съхранявал на CD, DVD и дискети стотици разголени снимки на деца, които са иззети като веществени доказателства. Очаква се в хода на делото като страна да бъдат конституирани няколко големи софтуерни компании, сред които и \"Майкрософт\", които съдят британеца за пиратското използване на техния софтуер. Първоначално те бяха заявили, че ще предявят солени искове срещу фотографа.
\"Черно море\" съобщава, че междувременно е станало ясно, че Алек Ансуърт има проблеми с британските власти, също за детска порнография. Преди две седмици специалисти от Великобритания и Интерпол са търсели съдействие от българските власти по проверка, която извършват срещу Алек Ансуърт. Ако при нея се установи, че на някоя от порнографските снимки има британско дете, британецът ще бъде екстрадиран в родината си, за да бъде съден там, пише още вестникът.


 

 


Сходни връзки

АНГЛИЧАНИН ПРАВИ ПОРНО С БЪЛГАРСКИ ДЕЦА - ИМА И ОТ ДОБРИЧКА ОБЛАСТ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
АНГЛИЧАНИН ПРАВИ ПОРНО С БЪЛГАРСКИ ДЕЦА - ИМА И ОТ ДОБРИЧКА ОБЛАСТ
Автор: Anonymous да 2004-11-04 @ 16:15 EET
Toia triabva da se nameri ot bachtata i da mu se pusnat niakolko fandaka v 4erepa.V Evropa prisadite za pedofilia sa dosta golemi,no stranno,mnogo pedofili ne dojiviavat do prisadata.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди