изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:50 EET
За мъжете съществуват 6 типа любов    
Любопитно Мъжете са шест вида - поне така смятал Аристотeл, и от това зависи как ще се развие една връзка/az-jenata.com/

Агапе - жертвената любов
При нея мъжът се отдава напълно и прави всичко, така че любимата му се чувства добре. Ухажва дълго, преди да се обясни в любов. Голямото внимание може да омръзне на жената, докато мъжът все повече се привързва към нея.

Лудус - любовната-игра
Основата на подобен тип връзка е сексуалната игра. Този тип мъже не ухажват. За тях сексът е всичко. Ако жената е дистанцирана и не се отдад напълно още първата нощ - той я оставя. Този тип мъже обикновено имат няколко връзки едновременно. Жената, която изисква само секс, ще бъде приятно изнендана от него.

Ерос - чувствената любов
Базира се на преданост и след това на физическо влечение. Този тип мъже се интересуват от живота и проблемите на партньорката. Те обичат да си говорят, в това число за общите чувства и емоции. Това е идеалния партньор.

Мания - неудържима любов
Тази любов се базира на страстта и ревността. В центъра на любовната двойка не са двама, а само мъжа. В резултат на това той има нужда постоянно да се самоутвърждава за сметка на останалите, в това число и на партньорката. От него могат да се очакват проблеми и ревност. Страхува се не от това, че ще ви загуби, а от това, че ще избягате от неговата власт.

Прагма - разсъдъчната любов
Този тип мъже търсят жена, с която да им е удобно, а не такава, в която да се влюбят от пръв поглед или с която да правят необуздан секс. Той подбира по материално състояние и ангажименти и пресмята дали сте удобни един за друг. Не е подвластен на страсти и от него не могат да се очакват изненади.

Сторге - любов-приятелство
Ако ви разказва за всички свои проблеми, както и за тези на роднините си до пето коляно, той ви чувства основно като приятел. Разчита на взаимното доверие. Но е възможно скоро да изгубите интерес един към друг.

dir.bg

 


Сходни връзки

За мъжете съществуват 6 типа любов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди