изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:10 EET
Бикини с витамини - новата мода в Швеция    
Любопитно  Бельо, което успокоява нервите, забавя стареенето и подхранва кожата, е последният писък на модата в шведската столица Стокхолм.

Вълшебните финотъкани сутиени, гащички и дантелени корсети се лансират от модната къща с верига магазини "Линдекс". Магията се крие в специалните етерични масла и витаминозни "бомби", с които е обработен текстилът за бельото. Те се разтварят в кожата и тялото ги поема, както става с обикновените кремове. Новата технология е безопасна дори при най-острите алергии, показват тестовете. Разработена е заедно с японски специалисти и вече се прилага в Страната на изгряващото слънце.

Освен че са полезни за кожата и нервната система, модните гащички и сутиени се препоръчват и за профилактика на сексуалното здраве на скандинавците ­ най-вече с фантазиите, които разпалва новата технология.

Според модистите тук става въпрос за начало на изцяло нова тенденция не само в линията, формите е състава на тъканта на бельото, но и в смисъла на предназначението му. То ще е не само удобно, но и полезно ­ както за физическото, така и за душевното здраве.

http://www.journey.bg

 


Сходни връзки

Бикини с витамини - новата мода в Швеция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди