изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:53 EET
Жените са недоволни от два пъти секс седмично    
Любопитно  Ако някой се е съмнявал, че жените искат повече секс, вече може да е 100% сигурен, че това е така. Два пъти секс на седмицата е малко са категорични дамите, според данните на британско изследване, цитирано от английския вестник “Мирър”.


Над 2/3, или 78% от анкетираните представителки на нежния пол, заявяват, че искат секс повече от два пъти седмично.

И ако някой си е мислел, че омъжените дами не държат на секса , жестоко се лъже. Напротив, именно те искат секс всеки ден през седмицата.

За тяхно съжаление обаче, 45% от омъжените жени казват, че правят секс 2 пъти в седмицата. Други 45% от тях са още по-зле -те се отдават на креватни удоволствия по-малко от един път на три месеца.

Липсата на секс кара дамите да си помагат сами. Изненaдващо, 62% от тях си признават чистосърдечно, че имат вибратори и други секс играчки, с които си наваксват липсата на мъжки ласки.

Дамите казват, че да имаш вибратор си е чудесно, тъй като 67% от тях не са доволни и от и без това редкия секс с партньора си, поради което еротичните играчки идват точно на място.

В тази връзка не е голяма изненада, че 51% от семейните дами имитират оргазъм, за да запазят самочувствието на партньора си.

Любопитен факт е и, че повече от половината британки твърдят, че с напредване на възрастта, започват да изпитват повече удоволствие от секса.

http://www.tialoto.bg/
 


Сходни връзки

Жените са недоволни от два пъти секс седмично | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди