изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:08 EEST
СВОДНИЦИ ОТ ДОБРИЧ ЧАКАТ ТЕЖКАТА ДУМА НА ТЕМИДА    
Ред и сигурност

Добричката районната прокуратура внесе обвинителен акт срещу три лица за сводничество - Ивелин Филев /38/, Румен Турлаков /35/ и Митко Димитров /37/. За времето от 24 юни до 12 юли 2001 година и тримата противозаконно са лишили от свобода две момичета от Силистра, за да ги склоняват към проституция.



Едното от момичетата било на 16 години. Те били държани заключени в квартира в Кранево и вечер отвеждани да "работят" в Албена. После ги върнали в Добрич, където ги настанили в общежитието на Медицинския колеж.

През деня момичетата били принуждавани да проституират край околовръстния път на Добрич, а вечер "патрулирали" в курорта Албена. Тримата ги наблюдавали с бинокъл от автомобил, периодично им събирали парите и ги заплашвали, съобщиха от прокуратурата.

На 12 юли 2001 година непълнолетното момиче спряло полицай от Албена. Разказало му, че е принудено да проституира.
Тримата сводници могат да получат затвор от три до десет години за противозаконното лишаване от свобода, както и да бъдат подведени под отговорност за склоняване към проституция, за което могат да лежат зад решетките от 10 до 20 години.

Момичетата са българки. Те се запознали с тримата добричлии в заведение в Силистра, където мъжете им предложили да работят като барманки в Албена. Силистренки се съгласили и били заведени в апартамента на Румен Турлаков, където били под ключ. Ивелин Филев е женен, със средно образование и работи като управител на телефонна централа. Румен Турлаков е животновъд, женен и с начално образование. Безработният Митко Димитров е неженен, с основно образование. НДТ

 


Сходни връзки

СВОДНИЦИ ОТ ДОБРИЧ ЧАКАТ ТЕЖКАТА ДУМА НА ТЕМИДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди