изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:48 EEST
Коледен купон за близнаци в Силистра    
Любопитно

За първи път близнаци от Силистра празнуваха заедно на голям коледен купон. Тържеството събра над 50 еднакви момчета и момичета, които успяха да объркат дори Дядо Коледа.



Толкова си приличат, а всъщност са различни, защото всеки има своя индивидуалност. Най-малките – Галя и Пепи са само на година и четири месеца и това е първото им голямо тържество. Най-порасналите – Снежана и Светлана са сериозни бизнес-дами и без да мисят много изкупиха всички детски рисунки и колажи от коледния търг, за да подпомогнат организаторите от клуб “Майки ва близнаци”.

“Тази инициатива на тези осем майки, които най-добре знаят какво е да отглеждаш в днешния ден близнаци, заслужава едно – да бъде подкрепена и продължена”, смята Светлана Боева.

9-годишните Мими и Ники спечелиха конкурса за най-еднакви близначки. Бебета и тийнейджъри се смесиха на дансинга. Дядо Коледа съвсем се обърка с подаръците и сам се включи в танците. Имаше и сълзи, но усмивките бяха повече, а много от близнаците признаха, че не могат един без друг.

Накрая всички опитаха от празничната торта и се снимаха за спомен, с обещанието догодина пак да празнуват заедно. А на българските деца пожелаха: “Да са живи и здрави, майките им да ги обичат и да получат много подаръци”.

http://news.bnt.bg

setScrollFoot()
 


Сходни връзки

Коледен купон за близнаци в Силистра | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди