изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:39 EEST
10-те най-забавни новини на миналата година    
Любопитно

Голяма част от американците смятат президентските избори в САЩ и войната в Ирак за най-важните новини през 2004 г. Само че не всички новини през годината бяха толкова сериозни. В навечерието на 2005-а зрителите на телевизия Си Ен Ен избраха 10-те най-интересни и забавни събития през изминалата година. Ето някои от тях:



В бирата е истината

Черна мечка изпила повече от 30 кутийки с бира в къмпинг в американския щат Вашингтон. Мечокът успял тихо да се добере до хладилника с бирите, отворил го с помощта на зъбите и ноктите си и изпил няколко литра от напитката. След мощната доза алкохол мечката загубила съзнание. Служител на къмпинга го открил и извикал специалисти, които да свестят пияното животно и да го върнат обратно в гората. Само че на следващият ден мечката се върнала и се наложило да я заловят с помощта на бира и понички и да я закарат някъде по-далеч от къмпинга.

Барби се \\"разведе\\" с Кен

През 2004-а се разделиха няколко звездни двойки, но най-сензационната раздяла е тази на \\"кукленото\\" семейство Барби и Кен. Това се случи през февруари след 43 години щастлив съвместен живот. Според официалната легенда Барби и Кен се запознават през 61-а година на снимачна площадка и до февруари 2004-а не се разделят нито веднъж.

Челюсти 2

Люк Тресоглавиц са занимавал с подводно плуване, когато го ухапала акула. Злонбната твар дълга 60 сантиметра се впила в крака на водолаза. Той се опитал да се отскубне до рибата все по-здраво стискала зъби. Тресоглавиц доплувал до брега, качил се в колата си и отишъл до болницата с акулата, захапала кракът му. Лекарите били потресени от видяното. Те заляли акулата с прясна вода и зъбите и челюстите и сами се разтворили.

Престъпление и наказание

Американец, който се опитал да застреля седем кутрета сам бил ранен след като едно от любопитните кученца случайно натиснало спусъка на приготвения пистолет. Сега 37-годишният Джери Брадфорд може да попадне в затвора, защото към него са повдигнати обвинения в жестоко отношение към животните. Той признал на полицаите, че искал да убие кученцата, защото не могъл да им намери стопани.

Сексът е здраве

Изследване, проведено от американски учени доказа, че редовното практикуване на секс намалява риска от рак на простатата. Лекарите стигнали до извода след като изследвали 30 000 мъже. Според една от версиите, редовната еякулация чисти организма от канцерогени, предизвикващи рак. Затова лекарите съветват, ако не можете да си осигурите пълноценен секс, да го замените с пълноценен онанизъм.

Хапнаха...братовчеда

Във Филипините четирима от членовете на едно семейство са обвинени в убийство и канибализъм. Властите ги съдят за това, че по време на сватбено тържество са убили свой роднина и са нахранили с месото му гостите на тържеството. Бащата на булката Еладио Баул се скарал със свой братовчед, защото обидил дъщеря му. Няколко часа по-късно Баул, синът му и племеникът му отвели провинилия се братовчед на безлюдно място и го заклали. След това запалили тялото му, използвайки кокосови листа и керосин и поднесли токущо опеченото месо на гостите на тържеството.

За животните с любов

Куче-герой спасило живота на стопанката си, която била инвалид. На жената внезапно й прилошало и паднала от инвалидната количка. Като видяло, че стопанката му не мърда, кучето Вера отишло до телефона и натиснало копчето за бързо набиране на спешна помощ. След това кучето дори успяло да отвори вратата на лекарите, които спасили стопанката му.

Добри съседи

Предприемчив канадски адвокат предложи на всички американци, недоволни от преизбирането на Буш за президент да емигрират в Канада. За целта те трябва да заплатят 500 долара за заявлението и 750 за регистрация.

http://www.journey.bg/

 


Сходни връзки

10-те най-забавни новини на миналата година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди