изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:38 EEST
Коя е идеалната ви половинка според звездите    
Любопитно  Овен

С вашия горещ темперамент, буен нрав и спонтанни реакции имате нужда от Везни до себе си. Както

техният тактичен подход, така и склонността им към обмисляне на всяка ситуация ще ви променят към добро.

С представител от тази зодия ще се чувствате необичайно спокойни и ще се научите да контролирате чувствата си, ще разберете колко прекрасно е да можете да разчитате и на някого другиго, освен на самата себе си. Везните владеят изкуството да ви обезоръжат и да ви успокояват само с усмивка.

Винаги ще се чувствате център на внимание, защото те няма да се уморят да ви засипват с комплименти и малки подаръчета. Но, ако се сближите с представител на тази зодия, ще трябва и вие да дадете нещо от себе си – научете го как да забравя поне за миг проблемите на сивото ежедневие и да се отпуска!

Телец

Скорпионът ви привлича неудържимо! Вие сте много спокойна, уравновесена и толкова чувствителна, че още от първата прегръдка ще усетите страстта на Скорпиона.

Той ще промени разбиранията ви, ще наруши спокойствието ви, ще ви откаже от лошите навици, ще ви събуди от летаргията ... и ще ви накара да почуствате, че сте жива! Трябва да проявите голямо търпение, за да го спечелите, защото е свит и затворен в себе си, но успеете ли веднъж да проникнете в сърцето му, никой няма да може да ви измести!

Близнаци

Колкото и повърхностна да сте, колкото и на високо в облаците да летите, колкото и спокойно да се носите по течението, ако срещнете Стрелец, ще си дадете сметка, че все пак е добре да имате определена цел в живота и да знаете на къде сте се запътила.

Онова, което ще ви впечатли най-силно у него, е способността му да разбира същността на всичко, просто защото вие се интересувате от много неща, но не се задълбочавате в нито едно. Е, Стрелецът си има и един малък недостатък – обича да ви поучава, а това дразни понякога. Но трябва да си признаете, че той не ограничава вашето развитие, а напротив, показва ви нови хоризонти!

Рак

Дълбоко в себе си вие знаете, че сте едно малко момиченце, което търси здраво рамо, на което да се облегнете. Имате нужда от Козирог. И той като вас поставя на първо място семейството. Ще ви помага в ежедневната поддръжка на дома, в отглеждането и възпитанието на децата. Можете да разчитате на него и това ще ви кара да се чувствате спокойна и закриляна. Уви, той е свенлив, затворен и не особено гальовен... но ако имате търпение, ако го обграждате с грижи и внимание, ако му доказвате всекидневно колко силни са чувствата ви, ще успеете да го разтопите и разнежите!

Лъв

Вие сте си изградили една идеализирана представа за това какъв трябва да е партньора ви. Всички положителни качества, които изисквате от него биха се съчетали много трудно в един човек. Единственият, който напълно отговаря на изискванията ви е Водолеят.

Той ще ви покаже как да изразявате своята същност, без да изпитвате нужда от одобрението на хората около вас. Той ще ви покаже един съвсем нов свят без задръжки, без предрасъдъци и скрупули!
Дева

Вие сте работлива перфекционистка, вечно сте замислена в многобройните си дребни притеснения и ежедневни задачи.

Имате нужда от Рибите, за да разберете, че животът не се състои в това да прегледате няколко пъти списъка с продуктите, които трябва да купите, да обиколите всички стилажи, за да сте сигурна, че не сте забравила нещо, да лъскате до блясък сребърните прибори.

Ще осъзнаете, че е много по-важно да съумеете да се насладите на залеза, да се отпуснете в креслото, за да послушате музика, да не правите нищо... да се радвате на живота!

Везни

Как да не хлътнете по Овена, като дълбоко в сърцето си мечтаете за истински мъж с едва доловимо излъчване на мачо? Вие сте жена, която не би могла да живее с някой прекалено нежен, чувствителен и мил мъж.

Онзи, който ще допуснете до себе си, трябва да притежава мъжественост, та дори известна грубост. Изпълнено с енергия атлетично тяло ще ви привлече неудържимо. Разкрийте му вашия женски свят – чувства, мисли, виждания, но внимавайте да не стане като вас! Това би означавало да загуби онова, с което ви е пленил!

Скорпион

Тъй като сте много свита, срамежлива и затворена, само с мъжа Телец ще успеете да се отпуснете и да се освободите от притесненията си. В отношенията помежду ви всичко ще изглежда много лесно и ясно.

Не очаквайте от него да размишлява над екзистенциалните въпроси, които си задавате или пък да разбере милионите натрапливи мисли, които не ви дават мира. Всъщност, по този начин той ви въздейства добре – ще спрете да се измъчвате и да се самоизяждате, ще се научите да правите отстъпки и да приемате спокойно нещата такива, каквито са.

Стрелец

В началото Близнакът ще ви изнервя с прекалената си бъбривост и повърхностните си виждания за живота, но постепенно ще влезете в ритъма му и ще откриете колко приятно и дълго може да се разговаря с него ... за всичко и за нищо.

Вие, която имате готови отговори на всички въпроси, ще останете изненадана, като разберете, че има и друга гледна точка освен вашата. Той ще ви помогне да се отпуснете в общуването с другите и да се надсмеете на убеждението си, че сте всезнаеща и безпогрешна. С него няма да скучаете и ще се запознаете с много нови и интересни хора.

Козирог

Само във връзката си с Рак ще осъзнаете колко студена сте понякога. Той знае как да стопли с нежни ласки сърцето ви. Отговаряйте му със същото, а не го отблъсквайте с баналното извинение: “Имам работа! Не ме разсейвай!”

Вие сте свикнала да държите всичко под контрол, но ще се отпуснете в обятията му и ще забравите за грижите си, защото той ви кара да се чувствате защитена. Трябва да цените загрижеността му за семейството. То е най-важно за него!

Водолей

Хората ви смятат за оригинална, странна, различна ... и са напълно прави. Вие не обичате да минавате по отъпканите пътеки. В желанието си да вървите срещу течението и да предизвиквате интерес у другите, вие често се губите из плановете си (доста грандиозни понякога) и не знаете какво точно искате.

Именно заради всичко това се нуждаете от Лъва. Той е точно това, което подсъзнателно искате да бъдете: верни на принципите си, решителни и убедителни. В общуването с него ще се научите как да подредите своите хиляда и една идеи, как да превъзмогнете емоциите си и да се съсредоточите над съществено важното.

Със сигурност неговата егоцентрична същност ще ви изнервя понякога, но в тези моменти си припомнете, че в характера му има и много положителни страни, на които се възхищавате.

Риби

Вие сте мечтатели с нежна и лесно ранима душа. Ето защо в началото мъжът Дева, самовглъбен и неуморен, няма да ви накара да мечтаете за любовна среща. Но с времето, щом го опознаете по-добре, той ще ви заплени.

Ще ви впечатли как съвсем спокойно може да казва “не” и да разграничава редното от нередното. Едновременно с това обаче ще установите, че той е невероятно услужлив, по което безспорно си приличате. Притежава практичен ум и съвсем спокойно можете да му прехвърлите управлението на семейния бюджет и всички онези ежедневни проблеми, с които не можете да се справите.
http://www.tialoto.bg
 


Сходни връзки

Коя е идеалната ви половинка според звездите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди