изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:24 EET
Как да се преборим с бързата еякулация    
Здраве10 съвета за Него как да удължи сладостния момент:


1.Трябва да се научите да усещате наближаването на еякулацията си. Поемете дълбоко въздух точно в момента, когато насладата започне да расте неудържимо. Този метод ще “охлади страстите” ви и възбудата ще намалее – ето как ще извоювате още време.

2.Казвайте си на ум нещо прочувствено и романтично, като например: “Господи, колко е красива!”, “Колко я обичам!”, “Колко нежна е кожата й!” или пък нещо още по-лично! Чувствата ще ви разнежат и ще ви отделят от чисто плътската наслада.

3.Използвайте известната американска тактика “спри и започни”. Когато усетите, че еякулацията наближава, кажете “стоп” и спрете да се движите. След няколко секунди подемете отново обичайните движения. По този начин можете да забавите върховното изживяване, колкото сами прецените, че е необходимо.

Много двойки използват тази техника съвсем спонтанно! Малката почивка за няколко целувки намалява напрежението. А защо не смените позата? Ъгълът на проникване ще промени вида на дразнението и ще удължи сладостния момент.

4.Опитайте се да разберете какво у нея ви възбужда най-много. Ако ви въздействат мимиките на лицето й, то насочете погледа си в областта на гърдите, корема или бедрата.

Това ще ви помогне да се съсредоточите, а и няма да приемате сигналите на нейното тяло, които ви влудяват. Важно е да се научите да контролирате мозъка си и начина, по който той улавя дразненията.

5.За предпочитане е, когато се любите, жената да е отгоре, защото тази поза ще й даде свобода да прави, каквото поиска. Тя ще подбира темпото, ласките, движенията и със сигурност ще действа по-бавно от вас! Вместо направо да вземете асансьора, изкачете заедно стълбите, които ще ви отведат на седмото небе.

6.Помолете я да направи всичко сама. Нека тя ви прегръща, милва и целува, а вие се отпуснете и се наслаждавайте. Оставете възбудата да премине в оргазъм, без да усещате гърдите на любимата под дланите си. Опитайте се да останете неподвижен до самия край!

7.Удължете любовната игра! Това ще се отрази добре не само на нея, но и на вас. Повечето мъже са склонни да “претупват” или дори да пропускат любовната игра от страх да не свършат прекалено бързо.

Правят oгромна грешка! Колкото повече ласки и целувки получава тялото ви, толкова по-дълго то ще иска да се наслаждава на опияняващата близост.

8.Контролирайте фантазиите си! Всеки мъж има фантазия, която го води към еякулацията. Тя започва от самосебе си, без да я вика или желае. Ако съумеете да затворите съзнанието си и да спрете да фантазирате, ще забавите настъпването на върховното удоволствие. Не забравяйте, че оргазмът тръгва първо от мозъка. Дайте възможност на страстта и възбудата на нарастват бавно и постепенно!

9. Натиснете точката, която се намира между тестисите и ануса, но без да си причинявате болка. Възбудата ще спадне значително! За много мъже това “упражнение” е единственият начин, по който те забавят оргазма си, но за други е много трудно.

Този метод изглежда прекалено сложен, защото трябва да го прилагате, докато сте във вихъра на “действието”, а и трябва едната ви ръка да е свободна.

10. Обръщайте внимание на тялото си и сигналите, които то ви изпраща. Научете се да разпознавате тези, които предхождат еякулацията като топлината, която ви облива, особеното усещане в областта на корема или пък токът, който минава през вас... Щом доловите тези сигнали, приложете някой от съветите по-горе.

10 съвета за Нея как да помогне на партньора си да удължи сладостния момент:

1.Покрийте с целувки и ласки цялото му тяло. Нежността ви ще го възбуди бавно, но сигурно. А колкото по-бавно нараства възбудата, толкова по-дълго трае тя.

2.Не се превъплащавайте в ролята на фаталната жена. Ако партньорът ви “свършва бързо”, то това означава, че е изключително податлив на всякакво въздействие от ваша страна. Опитайте се да изглеждате невинно дете като Лолита – ще събудите нежността и умилението му, а не неудържимата страст.

3.Предложете му вие да сте отгоре. При тази поза неговата роля е по-пасивна и незначителна. Всичко ще е под ваш контрол и ще съумеете чрез по-бавни и нежни движения да се насладите на интимната си близост преди заедно да изживеете върховното удоволствие.

4. Поемете всичко в свои ръце – от предложението до самия край. Много мъже си мечтаят партньорката им поне веднъж “да свърши цялата работа”. А когато изпълните желанието му, ще видите, че той се нуждае от време, за да свикне с новата ситуация.

5. Научете се на “скуиз”. Този термин, използван в играта на бридж, присъства и в интимните отношения. Специалистите го използват, за да обозначават едно конкретно действие – пощипването на основата на пениса отгоре надолу, като пощипването става все по-силно с наближаването на еякулацията.

Уви, не е особено романтично, но помага невероятно много! Възприемете го като игра!

6.Помолете го да спре за миг, щом усети наближаването на оргазма си. Не забравяйте, че за един мъж най-важното е да достави удоволствие на партньорката си и да я задоволи!

Обяснете му, че дори и да не му допада предложението ви, то ще осигури нужното ви време и ще разпали страстта у вас. Оргазмът ви ще продължи по-дълго и ще е по-силен! Убедете го и ще му покажете начин да излезе достойно от конфузното положение!

7. Помолете го да ви доставя и други удоволствия освен същинското проникване. Признайте му, че ако отделя повече време за ласки върху клитора ви, то много лесно ще ви отведе до седмото небе.

8. Поискайте да се любите на бързи обороти. Изберете подходящия момент - преди да ви дойдат гости или когато вече закъснява за работа. В така създалата се ситуация той няма да се притеснява да не би “да свърши бързо”, ще се отпусне и няма непрекъснато да мисли как да “се спре”.

Покажете му, че и вие обичате да стигате бързо до оргазъм! Това ще го успокои и няма да превръща прекрасните моменти на близост в тежка работа. А следващият път, освободен от всичките си притеснения, ще се отдаде на вас и удоволствието, което от само себе си ще продължи по-дълго време!

9.Шепнете “Обичам те!”, “Колко е прекрасно!”, “Да, продължавай!”... Думите ви ще го разнежат, възбудата му ще расте постепенно, а удоволствието ще е пълно! Върховният миг ще продължи по-дълго от преди!

10. Предложете му да останете неподвижни поне за няколко минути, за да се насладите на усещането, че телата ви са се слели в едно. Изживяването е прекрасно, нежно и романтично... успокоява възбудата, но не влияе на удоволствието!
tialoto.bg
 


Сходни връзки

Как да се преборим с бързата еякулация | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди