изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:45 EET
Кои са най-добрите плажове за любителите на монокини    
Любопитно  Престижното списание Forbes реши да напомни в средата на зимата за горещото лято и направи списък на най-хубавите плажове,


където представителките на нежния пол могат да се пекат по монокини.
Най-доброто място за получаване на равномерен загар е плажът на бразилския град Рио де Жанейро, където никой няма да се изненада, ако види полуголо момиче. Става дума не за Ипанема, а за плажа Копакабана. Там, където момичетата "се пекат в най-миниатюрните бикини на планетата".
На второ място се нарежда плажът Блекс бийч в Сан Диего, който е много популярен и сред сърфистите. Плажът е защитен от любопитни очи със скали и човек може да се разхожда дълго време по крайбрежната ивица.
Плажът Кута на индонезийския остров Бали е най-доброто място в света за съзерцаване на залеза, отбелязва списанието. За щастие той не е засегнат цунамито.
Плажът в Маями - Саут бийч е едва на четвърто място. Той е известен с клубната си атмосфера и многото красиви момичета.
Френският остров Св. Бартоломей пък най-добре демонстрира спокойствието, с което французите се отнасят към монокините. Особено известен е така нареченият Губернаторски плаж. След него се нарежда Сан Тропе с плажа Таити. Тук можете да срещнете такива знаменитости като Джоан Колинз, Наоми Кембъл и губернатора на Чукотка Роман Абрамович . Всъщност би могло да се каже, че френската Ривиера е родината на монокините. Тази мода беше демонстрирана от френската актриса Бриджит Бардо още през 60-те години на миналия век.Оказва се, че съвсем близо до нас е разположен плажът, който списание Forbes нарежда на 7 място. Това е Парадайз бийч на гръцкия остров Миконос. Може би е по-добре да го посетите през зимата, защото лятно време, ако хвърлиш яйце, то просто няма да се счупи.
Кейптаун с плажа Кемп-бей заема осмо място и момичетата, предимно чужденки, трябва да внимават добре, защото местните фотографи-папараци често ги използват за модели.
Испанският остров Ибиса е известен с най-дългият плаж в света - Плайя ден Боса, където денят и нощта се сливат в един безкраен купон.
На последно място е плажът Плайя ел Аква на венецуелския остров Маргарита. Той е дълъг почти 5 километра, украсен е с палми и е предпочитано място за туристи от Европа и Южна Америка

http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Кои са най-добрите плажове за любителите на монокини | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди