изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:34 EET
Най-едрогърдестата ни поп-фолк певица проби в Сърбия    
Любопитно  Добруджанската бомба пя в студиото на Лепа Брена в Белград. Изпълнителката на “Нямаш сърце” се представи с песен на български в най-известното сръбско шоу Grand Show.



Най-едрогърдестата ни поп-фолк певица Преслава превзе Сърбия. Добруджанската бомба пя в студиото на Лепа Брена в Белград. Изпълнителката на “Нямаш сърце” се представи с песен на български в най-известното сръбско шоу Grand Show.
Новоизгрялата звезда беше представена ексклузивно в шоуто, като участитето й бе организирано от продуцените й от Пайнер Мюзик.

Преслава е едва третата наша поп-фолк звезда, която пее на сцената на Grand Production след Рени и Екстра Нина.

Добруджанката обаче е единствената, която изпълни песента си на български език. Нашето момиче превзе публиката с провокативно сценично поведение и пищна гръд.

Предшественичката на Преслава - Рени, беше първата, която проби в западната ни съседка. Преди 5 години настоящата майка записа албум, като песните в него бяха на сръбски и български. Парчето “Като птица” ( “Као птица”) разби класациите.


Вторият албум на Рени на два езика излезе през 2001 г, като песните от него “Волим те”, “Опасно”, “Сламка спаса” станаха турбо поп-фолк трепачи.


Другата поп-фолк певица с кариера в чужбина- Екстра Нина записа дует със сръбската звезда Бобан Здравкович. Съвсем логично песента стана хит в Сърбия.

Едрогърдата певица, чието рождено име е Петя и е от каталога на “Пайнер”, има гръдна обиколка точно 105 см.

Родената в Добрич брюнетка има наистина огромно деколте, което се пръска по шевовете. Девойката е една от малкото чалга звезди, които не са със силиконов бюст. В момента Преслава превзема класациите и кръчмите с едноименния си дебютен албум, от който супер хитът “Нямаш сърце” е разбивач номер едно.

На второ място в класацията на едрогърдите чалга изпълнителки е куклата Барби на попфолка – Гергана. Силиконовата красавица и братовчедка на Стойко Сакалиев от ЦСКА разтуптява мъжките сърца с напращял и стегнат изкуствен бюст. Красавицата обаче твърди, че гръдта й е абсолютно естествена. Независимо от това дали са естествени или изкуствени, красивата русокоса фурия е номер две в класацията.

Наскоро Гергана издаде втория си албум “Както никой друг”, като в клипа към първия сингъл от него тя е оскъдно облечена, а камерата неслучайно насочва вниманието към напращелите й гърди.

Почетната тройка завършва най-продуктивната българска поп-фолк певица Ивана. Родената в Айтос звезда има впечатляваща гръдна обиколка, подпълнена със силикон. С нея Ивана изглежда доста секси, въпреки че вече не е в първа младост.

Певицата пусна преди дни на пазара новия си албум "Няма спиране". Ивана е известна, че буквално прекопирва супер хитове на чужди изпълнители, превръщайки ги в родни трепачи. След като “преработи” всички хитове на Индира Радич, последният й сингъл “Нещо нетипично” е копие на хита на Неда Украден “Диаманти”. Въпреки свободните си интерпретации на чужди изпълнители Ивана е почти единствената българска поп-фолк певица, която пее на живо без плейбек. Тя взима и най-много пари за участие след Азис, като хонорарът й не пада под 2 000 лв. на вечер.

Четвърта в подреждането е най-продаваната поп-фолк звезда в България в момента Десислава. Скандалът и разделянето с “Пайнер” се отрази възходящо на кариерата на едрогърдата чалга звезда от Раднево. Десислава, която по професия е огнярка, направи хитов дует и концерт с чалга-чудото Азис, снима се за Плейбой и стана първата поп-фолк певица, пробила в класацията за модерна българска музика Българския топ 100 по bTV.

Пета в класацията на Tialoto.bg е Мария, която стана известна като “Мара отварачката”, заради участието си в хитова реклама на бира, където отваря бутилка с деколтето си. Миньончето от Стара Загора направи успешен скок в кариерата си именно заради деколтето си.

На шесто място е бюстът на примата на поп-фолка Глория. Родената в Русе с истинско име Галина звезда е сравнявана с Шер, като стане въпрос за пластични операции. Звездата, която е луда почитателка на сръбската турбо-фолк икона Цеца Ражнятович, има един от най-пищните и красиви бюстове в бранша и никак не се свени да го демонстрира, където и когато може.

Седма е най-успялата в чужбина поп-фолк звезда Рени. Певицата, която стана майка миналата година, има наистина впечатляваща гръдна обиколка.

“Златната рибка” Камелия е осма в подреждането. Най-добрата приятелка на Десислава има наистина запомнящ се бюст. На рождения ден на телевизия “Планета” миналата година феновете на поп-фолка си изплакнаха очите заради роклята на любимката на Йордан Лечков. От тоалета, който едва покриваше гърдите на Камелия, на няколко пъти изскочиха гърдите на певицата при поклащането й, докарвайки публиката до прединфарктно състояние.

Девета е една от новите звезди на “Пайнер” Емилия, която освен с нашумелите си дуети и голямата си гръдна обиколка, стана известна и с пищната си сватба с крупен бизнесмен от Свиленград.

В дъното на класацията е Силвия. Певицата, родом от Раднево, за известно време отсъстваше от сцената, за да се завърне отслабнала с 15 кг, но със същия огромен бюст.
Вижте едрогърдите поп-фолк красавици
 


Сходни връзки

Най-едрогърдестата ни поп-фолк певица проби в Сърбия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди