изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 14:03 EET
Характерът на жената се преценява по формата на гърдите й    
Любопитно Характерът на жената може да се прецени по формата на гърдите й, смята италианският сексолог Пиеро Лоренцони.


Изследванията му, публикувани и от авторитетното немско издание Bild, показват че е \"прелестите\" на една жена говорят за нея, почти толкова колкото зодиакалния й знак. Наблюденията на Лоренцони го довеждат до заключението, че женските гърди винаги може да бъдат оприличени с някой от познатите ни плодове, и в съотвествие с формата им, ги разделя на няколко типа. Италианецът защитава теорията, че така мъжете безпогрешно могат да си избират жена, която и да е подходящата секс-партньорка.

 

 

Първи тип - това са \"дините\". Или жена с големи и кръгли гърди, според Лоренцони, такава жена на пръв поглед напомня на мама, но истината за нея е съвсем друга. \"Тя обича да хапне, харесва и да бъде измачкана - необходимо е да усеща чуджодото възхищение, но сексът не е за нея\".

 

 



Мъжете, които предпочитат \"игривите\", най-добре да се оглеждат за жени с \"лимонки\". Отличителни знаци: елегантен, среден размер с вирнати зърна. \"Собственичките им преливат от енергия и умеят да се присмиват на себе си. Същевременно, търсят пълно спокойствие и не им допадат изненадите, било с повод или без.\"

 

 



Меките, овални форми, напомнящи за свеж ананас, издават умниците сред нежиня пол. \"Жените имащи сочни, \"анасови\" гърди често правят успешна кариера, но са и истински романтички. Освен това, те са и изключително верни. Мъж успял да покори сърцето на такава дама едва ли лесно ще го загуби\", пише изследователят.

 



 

Твърдите и подканящи \"грейпфурти\" - са лошо поличба за секс, независимо че изглеждат твърде изкусителни. \"Подобна жена макар и да изглежда еротично, всъщност е заклета домошарка. Твърде срамежлива, тя може да разочарова в леглото, тъй като предпочита само да се \"гушка\".


Не си струва да се хабите, съветва италианецът и за така прехвалените \"прасковки\". \"Тези жени са твърде самоуверени, знаят ккаво искат и не се интересуват от секс. От мъжете искат да са партньори, но в разговорите и бизнеса.\"

И, разбира се \"черешките\" - смешни и възбуждащи, пише Лоренцони. Това се умни и весели жени, интересуват се от секс от ролята на постоянна партньорка.

Но най-открити за \"любов\" са жените с гърди във формата на круша. \"Те се отдават на страстта във всички възможни нейни проявления.\"

http://life.dir.bg

 


Сходни връзки

Характерът на жената се преценява по формата на гърдите й | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди