изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:38 EEST
1000 наши момичета снимал US - порнопродуцентът    
Ред и сигурност МВР търси още места, където са правени фотографии от Даниел Йегър. 10 разпитани твърдят пред полицията, че доброволно ходили на фотосеанси

Разкриха студио за секс
Полицията в Бургас е открила студио за разпространение на порнографски материали в Интернет, съобщиха от РДВР вчера. В апартамент в бл. 33 в комплекс "Изгрев" са открити студия за on line чат в Интернет. Иззети са 3 компютъра, 3 видеокамери и сексуални атрибути. От полицията поясниха, че с подобна техника, след заплащане, може да се осъществява аудио- и видеовръзка на живо, в реално време, за еротични и порно излъчвания. Апартаментът е бил отдаден под наем на А.А. на 25 г. от Димитровград.
 
МВР търси още студия в София, в които приживе американецът Даниел Йегър е правил порно снимки на около 1000 български момичета. Това научи "Монитор" от източници запознати с разследването. Според оперативната информация на полицията освен студиото в столичния кв. "Дружба", порно-продуцентът е държал и още няколко апартамента в София, където правел актови снимки с момичета.
До момента разследващите са открили 10 от момичетата. Пет от тях са непълнолетни, а едно вече е навършило 18 години, но когато е снимано от американеца също е било дете. При разпитите момичетата твърдели, че са се снимали доброволно с Йегър срещу заплащане от 30 до 50 лева на сеанс. Според събраните данни американецът е снимал само български момичета. На иззетите 60 диска от студиото в кв. "Дружба", всеки средно със 60-80 снимки има фотоси на над 1000 българки.
От столичната полиция не можаха да отговорят вчера защо сайтът на американеца още не е блокиран. В момента всеки може да разгледа свободно снимките в интернет, може да се регистрира като абонат и да използва платената версия, установи проверка на "Монитор".
От НСБОП заявиха, че годишно работят по около 4 сигнала за подобни сайтове. Сигналите обикновено идват от граждани или от медиите. Повечето случаи сървърите на такива сайтове са в чужбина. Практиката е да се уведомява съответната страна и достъпът да сайта да се блокира.
Данните на МВР сочат, че Йегър е дошъл в България преди около 5 години. Преди година и половина той получил поръчка от САЩ за актови снимки, като почти всяка седмица отвъд океана идвали сценариите как да изглеждат те. Все още българската полиция не е конкретизирала поръчителя. Установяването на самоличността му се разследва съвместно с ФБР.  Според данните събрани досега се казва Фред и е един от силните в детското порно в САЩ.
Момичетата у нас са били набирани чрез обяви в интернет. Модели водели, както тримата помощници на Йегър, така и жени, които вече са се снимали с него.
Даниел Йегър беше убит на 14 фервруари. Няколко дни по-рано той се оплакал в полицията, че е бил заплашван. След като не се прибира два дни, приятелката му, с която живее на семейни начала го обявява за издирване.
Тялото му беше намерено в шахта насред полето между софийските села Долни Богров и Яна на 26 февруари. Съдебните лекари заявиха, че е починал след зверски побой от метални прътове и колове, след което е захвърлен все още жив в дупката и затрупан със строителни отпадъци.
За убийството са обвинени трима младежи - 22-годишният Ангел Ангелов, 17-годишният му брат Юлиан и Павел Манджов. Ангел е бил шофьор на Йегър, а тримата заедно са се занимавали с набирането на момичета за снимките му. При разпитите пред психолозите трима задържани са признали за престъплението и дори водят разследващите до мястото, където са захвърлили Йегър. По-късно обаче се отказват от думите си.
Българското МВР и американското Федерално бюро за разследване (ФБР) пък от 6 месеца са разработвали Даниел Йегър. Ченгетата чакали да стигнат до поръчителите на филмите и да хванат Йегър в момент, когато заснема поредната лента.
Според разследването най-вероятният мотив за убийството му е, че от доста време не е плащал на тримата си помощници. Следващата седмица се очакват конкретни резултати по разследването, заявиха от СДВР. http://www.zone168.com/
 


Сходни връзки

1000 наши момичета снимал US - порнопродуцентът | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди