изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:28 EET
С какви трикове са се поддържали най-красивите жени в историята    
ЛюбопитноСписание Bild разкри тайните, с които най-красивите жени в света са поддържали тялото си.


Клеопатра

Египетската кралица била толкова красива, че дори Юлий Цезар е бил запленен от визията й. Тя се къпела много често в леко затоплено магарешко мляко. То прави кожата неустоимо мека и й придава лек блясък. За тези от вас, които не са кралици, ще подейства и следният трик. Затоплете 1 литър обикновено мляко на котлона и го изсипете във ваната.

Нефертити

Бюстът на тайнствената кралица впечатлява посетителите на музея в Берлин най-вече с дългия врат на Нефертити. Веднъж седмично тя мажела шията си с полезни масла (например с жожоба). Нефертити имала и голяма колекция от перуки, защото обичала всеки ден да е с различна прическа. Нейното име означава "красавицата дойде".

Мерилин Монро

Мерилин Монро (1926-1962) е сексбомбата на 50-те. Тя е първата изрусена жена, която изцяло успява да завладее мъжките фантазии. В действителност актрисата била с кестенява коса. Тя носела доста високи обувки, за да поддържа сексапилната си походка. Когато журналист я попитал какво носи в леглото, тя отговорила: "Chanel N5 и нищо друго".

Лиз Тейлър

Почти две десетилетия Елизабет Тейлър (родена 1932г.) е била смятана за най-касивата жена в света. Особено очите й омагьосвали публиката. те имали невероятен блясък и лек виолетов отенък. Лиз постигала този ефект чрез грима. На много снимки актрисата носи виолетова очна линия от вътрешната страна на долния клепач и зелени сенки. Тази комбинация кара сините очи да блестят в тъмно синьо.

Бриджит Бардо

Еротичното излъчване на Бриджит Бардо (родена 1934г.) я прави сексикона на цяло едно поколение. Един от нeйните плюсове била тънката талия, която тя имала благодарение на това, че въртяла обръч всеки ден по 10 минути. Тя винаги подчертавала дебелите си устни със светло, почти бяло червило и малко вазелин. Това ги карало да изглеждат по-големи. За да има винаги перфектна прическа, Бриджит топирала косата си, намазвайки я с Кока Кола.

Хубавата Елена

Не е сигурно дали Елена наистина е съществувала. Легендата обаче разказва, че заради нейната неземна красота е започнала троянската война. По нейното време гъркините използвали специална рецепта за красива кожа, измислена именно от Хипократ. Той съветвал жените да смесват черен дроб на гущер с маслиново олио и червено вино и да мажат лицето си със сместа.

Кралица Сиси

Австрийската кралица (1837-1898) била любимка на народа. Косата й стигала до глезените! За нея тя се грижела, като я мажела със зелен чай. За да има косата й нужния обем, Сиси използвала 2 жълтъка с малко коняк и една лъжичка ябълков оцет. Тя оставяла сместа за 10 минути върху косата си и после обилно изплаквала с вода.
 


Сходни връзки

С какви трикове са се поддържали най-красивите жени в историята | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди