изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:14 EET
Секс между 5-14 април може да гарантира участие в конкурса "Бебе 2005"    
Любопитно Всяка двойка, която иска бебе за Нова година, би трябвало да наблегне на секса в периода между 5 и 14 април.
Това обяви екипът на списание “9 месеца”, което за


седма поредна година стартира Националната кампания БЕБЕ НА ГОДИНАТА, чрез която се опитва да насочи обществените усилия към актуални демографски и репродуктивни проблеми на българите.

Седмата национална кампания БЕБЕ 2006 стартира с Горещите дни за зачеване на бебетата, които ще се родят навръх Нова година, и ще приключи догодина на Бабинден, когато е тържественото орисане на последното бебе, което ще се роди в България през тази годината и първото бебе на 2006 година.

Ескпресно допитване до 118 бъдещи майки от София предлага моментна картина на отношението към секса и продължението на живота на съвременната българка в репродуктивна възраст. Допитването е проведено сред участничките в безплатното училище за бъдещи майки, което списание “9 месеца” провежда всяка седмица.

5% от бъдещите майки желаят да имат само едно дете, 63% искат две деца, а 31% искат 3 и повече деца. На въпрос обаче колко деца имате възможност да отгледате 24% от бъдещите майки отговарят, че могат да поемат грижите само за едно дете , 59% могат да се грижат за две деца, а 17% са готови да отгледат 3 и повече деца.

Анкетираните посочват като най-ефикасна сексуална поза за правене на бебе мисионерската – 45%. Според 35% всички пози са еднакво ефикасни, 7% твърдят, че бебета се правят най-добре чрез кучешката поза, а 4% смятат, че се забременява най-лесно, когато жената е отгоре.

47% от запитаните не назовават нито един афродизиак, а 70% твърдят, че не познават сексуални стимуланти.
“Познавачите” посочват като най-мощни афродизиаци храните и подправките (71%) – като лидери в групата са шоколадът (36%) и магданозът (15%), следвани от морските дарове (7%) и различни видове ядки (6%).

Като най-познат стимулант се посочва виаграта (14%), следвана от алкохола (12%) и различни аромати от цветя и билки (12%); използването на сексиграчки (11%), порнофилми (10%), еротично бельо (6%), камасутра, масаж с различни мазила (5%), музика (1%).

80% от анкетираните бъдещи майки са планирали настоящата си бременност.
Според 62% запитаните най-подходящата възраст за първо дете е между 25 и 30 години за жената и 30-40 години за мъжа.
http://www.news.bg

 


Сходни връзки

Секс между 5-14 април може да гарантира участие в конкурса "Бебе 2005" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди