изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:49 EEST
Аня Пенчева демонстрира гръдна обиколка, звезди ще отслабват заедно    
ЛюбопитноБългарски шоузвезди дадоха старта на Националната кампания “Да отслабнем заедно”.


В инициативата се включиха сексимволът на българското кино Аня Пенчева, джаз дивата Хилда Казасян и „латино-партизанинът“ Искрен Пецов.

Кампанията за сваляне на излишните килограми започва на 15-ти април с откриването на Горещ телефон по проблемите на наднорменото тегло, специален сайт Да отслабнем заедно, както и консултации в лекарски кабинети в цялата страна.

Не пресконференцията по случай започването на инициативата фурор предизвика премерването на гръдната обиколка на Аня Пенчева.

Лекари взеха мерките на тримата - талия, ханш и гръдна обиколка за да се види колко килограми и сантиметри ще са свалили след края на програмата.

От трите звезди с няколко килограми над нормата се оказа Искрен Пецов, но той обеща да ги свали и в края на кампанията да изглежда перфектно.

Проблеми за степента на затлъстяването в България и последиците от нея бяха засегнати от доц. д-р Владимир Христов – ръководител на Клиника по ендокринология към Медицинския университет и д-р Борислав Георгиев – кардиолог в Национална кардиологична болница.
http://tialoto.bg/
 


Сходни връзки

Аня Пенчева демонстрира гръдна обиколка, звезди ще отслабват заедно | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди