изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:58 EEST
В “168 часа”: “Ангелите от ада” убили Самоковеца    
Ред и сигурностСофия. Нашумелите около убийството на Самоковеца Ервин Врекер, Йосиф Йосифов-Йоско и Васил Качиков – Дългия са членове на най-голямата рокерска банда “Ангелите от ада”. Разстрелът на Константин Димитров бал в резултата на конкуренция с мотористите, пише в новия си брой в. “168 часа”, позовавайки се на авторитетни спецполицаи от Холандия и България.

Братството “Ангелите от ада” има над 2500 членове по цял свят, организирани в 189 клуба в 22 държави. Всички “Ангели от ада” са белязани с изобилие от цветни татуировки, обожават хеви метъла, мощните мотори и екстремните скорости. Зад рокерското лустро на “ангелите” се крие мощна международна престъпна организация, твърдят полицейски източници от Амстердам. ФБР и световни спецслужби разследват групировката за десетки убийства, производство и дистрибуция на наркотици, трафик на жива плът и оръжие, рекет, въоръжени грабежи, отвличания и пране на пари. Сливенският бос Йосиф-Йосифов-Йоско е член на един от най-мощните клубове на групировката, който се намира в холандската столица Амстердам, казват от полицията. Неговото тяло, както това на колегите му е изрисувано от горе до долу с уникалните татуировки на братството. От края на 90-те години до днес “Ангелите от ада” се конкурират със сръбско-албанската група в Амстердам, един от босовете на която е Сретен Йосич. Косьо Самоковеца и известен наш контрабандист рамотат в завера със “сърбо-албанците”. Разследването продължава да работи по версия, че автори на покушението на Константин Димитров са “Ангелите от ада”.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

В “168 часа”: “Ангелите от ада” убили Самоковеца | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди