изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 20:45 EEST
Сензация! Руснаци разгадаха силата на баба Ванга    
Любопитно Руските спецслужби ще използват методите на българската пророчица Ванга, за да предовратяват терористични актове. Това пише руският вестник "Жизнь".

Сензационната статия се базира на научните изследвания на академик Юрий Негрибецкий, който изучава силата на ясновидството. Според него, предвижданията на Ванга са се сбъдвали на 70-80%, а "самата Ванга е обяснявала своя дар просто. Тя е казвала че, мислено сама си задава въпроса, а отговорът от само себе си е изплувал в главата й. Ванга си е мислела, че разговаря с духове, но всъщност природата е материя, просто Ванга е можела да слуша и да вижда, и да улавя това, което другите не могат. Нейният мозък е бил настроен на търсене на информация, иначе казано той е бил като търсеща, компютърна система."
Ванга е имала в мозъка си "сонар", затова е държала в ръцете си парченце захар, носен й от всеки посетител. http://www.dir.bg
 


Сходни връзки

Сензация! Руснаци разгадаха силата на баба Ванга | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Сензация! Руснаци разгадаха силата на баба Ванга
Автор: Anonymous да 2005-05-20 @ 00:18 EEST
Ако тези учени наистина биха искали да раберат от къде идват способностите на баба Ванга биха го разбрали по-лесно и по-правилно ако се отнесат към Библията по въпроса.Библията най-правилно дава отговора на такива духовни въпроси.Не можеш да намериш духовен отговор с материални средства.Има вече много книги /в това число и научни/ по-тези въпроси.Това не е нещо ново за голяма част от хората.Само че, някои хора все още държат на своя материалистияен възглед за философията на живота.И така нямам намерение да ставам филоф по този въпрос, затова ще дам своето скромно мнение накратко по темата.Според Библията тази дарба не е от самата нея, а е само инструмент на дявола,който действа чрез нея насочвайки хората да търсят помощ от човека, а не от Бога дирекно .Това е грях според Библията ,за който след това се заплаща солено.Понеже дяволът е духовно същество,личност ,която съществува/ако някои да не вярват все още/ и не желае да се знае за него/дявола,сатаната/ понеже така по-свободно работи.Той може да се свързва с хора ,които не са се посветили на Бога и са податливи към паранормалното,екстрасензорното и могат да бъдат като инструмент за дяволските цели.Дяволът има достъп до много информация ,която той използва за да примамва хората с нужди давайки им да надникнат в бъдещето , за което навлизат във забранени води.Така хората си мислят ,че баба Ванга има собствените си големи заложби като търсят нейната дарба.Всъщност това е информация идваща от источник извън нея, за която самата тя е признавала пред много хора,което всъщност е истината, но тя не-може много добре да я изясни, тъй като и за нея има скрити духовни истини.Единствено Библията и вярващите служители по целия свят знаят тези истини защото познават Библията ,но кой ги пита тях.Нали си имаме "учени",които все ще измислят нещо,защото и те си имат слушатели на които да говорят много "умно" защото са учени все пак.И така уважаеми читатели ,ако все пак сте прочели този коментар и все още искате да разберете истината за баба Ванга влезте в някоя църква и си купете Библията от която можете да разберете още много други истини ,а пък псевдо учените има да мъдруват докато свят светува и пак да си останат без отговори за много питания докато не се смирят и да почерпят от Источника на Живота от Този Които е Създателя на Живота и всички тайни са скрити в Него и Той ги открива на тези които Го потърсят с цялото си сърце и са жадни и гладни за истините на Бога и Библията.
"И ще Ме потърсите и ще Ме намерите ,когато Ме потърсите с цялото си сърце"-Исус Христос
Сензация! Руснаци разгадаха силата на баба Ванга
Автор: Anonymous да 2005-05-20 @ 20:38 EEST
I sektanti li zeha da pi6at tuka be ? Razrastva se forum4eto zna4i.Maj s1m po-sklonen da povqrvam na ruskiq u4en,otkolkoto na gospodina s komentara.
Сензация! Руснаци разгадаха силата на баба Ванга
Автор: Anonymous да 2005-05-21 @ 15:19 EEST
Това ,че всяко нещо свързано с Библията е сектантско за тебе си е ЛИЧНО твой проблем ! Явно не си чел Библията и следователно не си компетентен да коментираш кое е сектантско и кое -не !

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди