изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:43 EET
РУМЪНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ВИКА ЛОВЕЦ НА ДУХОВЕ    
ЛюбопитноРумънските власти се обърнали към екзорсист, след като парче от мазилката на тавана се срутила върху главата на министъра на земеделието.

Отец Кристиан Дехелеану бил повикан след редица странни инциденти, случили се в сградата на Министерския съвет, които служителите приписали на нечисти сили.
Управляващите обвинили призраци, витаещи из сградата, за спукан водопровод, за мистериозно затварящите се с трясък врати и за падналата на главата на министъра мазилка.
„Опитахме се да си обясним защо ни преследва такъв лош късмет" - споделя един от служителите в институцията пред световните информационни агенции. „Накрая си дадохме сметка, че свещеник не е влизал тук от много дълго време. Освен това предишното правителство нямаше много близки отношения с Бог." След посещението на отец Дехелеану няма нови сведения за странни случки в Министерския съвет на Румъния. dnes.bg/НДТ
 


Сходни връзки

РУМЪНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ВИКА ЛОВЕЦ НА ДУХОВЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди