изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:45 EEST
Най-красивото женско присъствие в кандидат-депутатските листи    
ЛюбопитноЖенското присъствие в политиката става все по-осезателно. В последното 39-то Народно събрание имаше рекорден брой дами за българския парламент досега – общо 63, срещу 176 представители на силния пол.

Красивите тоалети, модните прически и стилът на депутатките бяха сред водещите новини в светските хроники. Оказа се, че ако не можем да се похвалим с особено добре работещи народни представители, то поне може да се гордеем с красив парламент.

В кандидат-депутатските листи за предстоящите в събота избори за 40-то Народно събрание изборът от ослепително красиви депутатки е направо впечатляващ.

Така че ако не можете да намерите политическа платформа, на която да гласувате доверие, със сигурност може да откриете доста чаровни дами в листите. Поне ще можете да разчитате, че ако не вършат добре своята работа, те ще представят подобаващо пред света образа на модерната и красива българска жена.

Tialoto.bg избра петте най-впечатляващи дами в кандидат-депутатските листи. Уверяваме ви, че подборът беше доста труден и нека останалите атакуващи Народното събрание дами, които са извън класацията, не се чувстват ощетени.

Вижте класацията отзад-напред:

5. Гергана Грънчарова

Красивото оръжие на външната ни политика, зам.-министърът на външните работи и говорител на МВнР оставя безмълвни чуждестранните делегации и представители със смес от учудваща за такава красива жена строга компетентност и сърдечност.

Гергана Грънчарова впечатляваше с визията си парламентарните зали, но истинската й звезда блесна, когато стана заместник на министър Паси. Кандидат-депутатът от НДСВ е безспорно най-красивото присъствие сред жълтите редици.

Гергана Грънчарова обаче има и сериозна слабост в спазването на строг индивидуален стил. Сериозно се чувства опит за повтаряне на визията и стила на бившия министър на външните работи Надежда Михайлова. Може би това е условен рефлекс, но Грънчарова ще трябва да положи усилия, за да избяга от подобни сравнения.

4. Илияна Йотова

Червената лъвица. Огнената жена, която пази шефа си ,Сергей Станишев от подмолни журналистически атаки. Шефът на пресцентърa на Столетницата влезе най-сетне в кандидат-депутатските листи на БСП и респективно на Коалиция на България.

Ако влезе в парламента, определено Илияна Йотова ще бъде червеният политик с най-ярка индивидуалност изобщо. Съчетание от професионализъм, чар и ярка женственост. Ще чакаме с интерес парламентарните й изяви. Проблем за Йотова обаче със сигурност ще е да изказва личното си мнение като депутат, имайки предвид че досега е представяла позицията на партията и вероятно ще й е трудно да изразява своята собствена.

3. Надежда Михайлова

Олицетворение на красотата и на демокрацията у нас. Някои я наричат „Хубавото Наде“. Жената-енигма в българската политика. Единствената, която победи Иван Костов и то в голяма степен заради личното си обаяние. Чуждите министри и дипломати се надпреварваха да й отправят комлименти заради излъчването и красотата й, докато тя беше министър на външните работи. Понякога студена и недостъпна като лед, в друг момент покоряваща масите с топла усмивка и непринудено държане.

За предизборната кампания тя смени имиджа си – изсветли косата си и заложи на по- чувствен образ. Някои чужди гости на столицата, гледайки билбордове с нейната снимка, дори задаваха въпроси коя е манекенката, която въпросната политическа сила е наела за своята предизборна кампания.

Проблем на Михайлова обаче остават прекалено сдържаните й реакции. Ще разчитаме, че ще виждаме повече нейната усмивка и непринуденост.

2. Юлияна Дончева

Бивша манекенка, победителка в конкурс за красавици, телевизионна водеща, депутат. Влезе в последния парламент от листата на НДСВ, сега е кандидат-депутат от Новото време. Юлияна Дончева е пример за типичната хубост на българката. Стилна, украшение на всяко светско събитие, изключително отзивчива и любезна, за тези които са общували с нея. Най-забележителното в нея обаче е топлият блясък в очите й, който най-добре пресъздава красотата й.

Гласът й също е забележителен – гама от тонове, които могат да подчинят всеки мъж. Определено Юлиана Дончева беше модната законодателка в последния парламент. Определено обаче до някаква степен й е необходима повече сериозност за политик, който е способен да поема отговорности, а не да бъде само бляскава фасада.

1. Юлияна Кънчева

Още една Юлияна. Плейбой-икона, приятелка на Азис, актриса. Ролята й в „Ла дона е мобиле“ преди около 15 години бе меко казано впечатляваща. Още по-впечатляващи бяха двете й корици за Плейбой. За приятелството й с нейния съпартиец Азис коментарите са излишни. Ангажираността й с политиката я изведе до зам.-председателския пост в Евророма. Юлияна Кънчева е едно от новите лица на българската политика.

Едно от красивите лица. Дали ще влезе в парламента ще видим след изборите. Но Кънчева доказа, че една красива жена може да се справи с всичко, дори и да се нагърби с ромската кауза. Имиджът й на светска личност обаче може да бъде фатален за сериозната й политическа кариера.

Двете Юлияни, Надежда Михайлова, Илияна Йотова и Гергана Грънчарова (отгоре надолу) Снимки: Булфото

 


Сходни връзки

Най-красивото женско присъствие в кандидат-депутатските листи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди