изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:57 EEST
Жена на руски магнат скандализира московския елит с голи снимки    
Любопитно
Тя обаче не възнамерява да спре до тук и планира да се снима в софт порно филм, пише Марк Франкети в британския в. 'Таймс'


Разголени снимки на съпругата на известен магнат в Русия и собственик на издателска къща "Радионов" скандализира руското висше общество.

Фотосесиите на 31-годишната Олга Радионова са се появили в десетки издания, вкл. "Пентхаус" и "Плейбой", пише Марк Франкети в британския в. "Таймс".

Тя обаче не възнамерява да спре до тук и планира да се снима в порно филм (т.нар. "soft porn"), отбелязва той.

 

 

 

 

Новото поприще на Радионова, майка на 10-годишна дъщеря, е "хита на сезона" за московския елит.

Определят поведението й като безпрецедентен случай, който предизвиква едновременно остри критики, злословене и любопитство.

Не виждам никакъв проблем в това да се показва едно прекрасно тяло, коментира Олга, която е завършила е търговско училище и е собственичка на моден бутик в руската столица.

"Няма нища лошо в еротичните сцени във филма - обяснява тя. - Винаги съм мечтала да бъда актриса и приемам голотата като изкуство. Понякога влизам в спор с тези, които ме критикуват, но те са просто ограничени в мисленето си.

 

Техните критики все пак означават, че са заинтригувани. Уви, те не правят разлика между еротика и порнография, което е доста тъжно за тях самите."

 

 

 

 

Обществото е скандализирано не по-малко и от поведението на съпруга й - Сергей Радионов, който всъщност я подкрепя. Злите езици даже говорят, че той сам е платил за някои от фотосесиите.

На една от снимките Олга лежи гола върху съветски пропаганден плакат, заобиколена от мъже в милиционерски униформи.

На друга пък е застанала в предизвикателна поза точно под портрет на бившия съветски лидер Леонид Брежнев.

Сам направих първата й подобна снимка, обяснява съпругът, чийто делови партньори не одобряват поведението на Олга и го определят като вид брачна изневяра.

Според Радионов сплетните скоро ще утихнат, но снимките след време ще бъдат свидетелство колко красива е била половинката му.

Гордея се с нея, казва той.

Много руски мъже обичат да привличат вниманието на околните с красивите си жени, но във висшето общество "случаят" с Радионова, която е работила с известни фотографи, сред които е покойният Хелмут Нютън, е "уникален".

"Красивата жена до богат мъж е нещо нормално - това признак за висок стандарт, нещо като вила в Южна Франция, разточително скъп автомобил или пък личната охрана - обяснява човек от руското висше общество. - Възприето е жената да изглежда добре, да се облича в скъпи дрехи, но не, за да прави кариера на фотомодел."

 

 

 

Вярно е, че богатите мъже в Русия имат любовници, но в същото време те са консервативни по отношение на съпругите си, твърди още той.

Последното, което може да се очаква, е някой делови партньор да разглежда снимките на разголената ти жена, завършва коментарът.

 


Сходни връзки

Жена на руски магнат скандализира московския елит с голи снимки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди