изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 23:49 EEST
Летните секс-сигнали    
Любопитно

С лятото се появяват желанията да бъдем забелязани и харесвани. В дискотеките, баровете или въобще в заведенията е пълно с красиви, нагласени жени, които очакват внимание, и ако вие искате да бъдете забелязана трябва да знаете какво да правите.



През лятото по-голямата част от тялото ни е на показ и ни се иска всичко да е перфектно. Това важи не само за жените, но и за мъжката половина от човечеството. Основният въпрос е как трябва да се държи една дама, за да бъде забелязана в заведение и респективно какво могат да видят кавалерите, когато вие сте готова за нова авантюра.

Съществуват някои жестове (които ние използваме напълно несъзнателно при определени обстоятелства), с които можете да дадете на мъжете да разберат вашите намерения без да използвате думи и да се натрапвате.

Приблизително 60% от мъжете имат желание да бъдат прелъстени, но много малка част от тях смятат това за сериозно начинание. Прекалената проява на арогантност, и сексуална освободеност, не се понасят добре от мъжкото его и затова е добре жените да показват намеренията си по един по-мек и привлекателен начин. Специалистите твърдят, че природата на мъжа е да бъде ловец, а тогава жените трябва да приличат на дивеч или поне да знаят как да направят така, че мъжа да ги подгони.

Първите признаци, по които можете да определите дали една жена си търси компания са видими още в момента на влизането й. Ако искате да бъдете забелязана от мъжкия пол, то още в момента на влизането започнете да се оглеждате това е явен признак, че търсите нещо или някого, а така ще можете и да поогледате за нещо, което да ви се понрави. Направете тази обиколка с поглед поне няколко пъти, за да се уверите в това, което желаете и да дадете възможност на по-голяма част от мъжете да ви забележат.

Друг жест, с който ще привлечете вниманието е така, еротичното оправяне на косата. Започнете бавно да я приглаждате, леко да я отмятате назад или пък просто да си поиграете небрежно с някой кичур. Това със сигурност няма да остане скрито за тези, които са тръгнали на лов.

Често пъти жените и мъжете използват несъзнателни жестове, които крият определена символика и са насочени за разгадаване от партньора. Ако например вече сте в разговор с партньора, който сте желали да привлечете и вече той е близо до вас му покажете небрежно и внимателно вътрешната част на китката си. Често този жест е използван несъзнателно от дамите, когато пушат и се разпознава като подканващ мъжа да действа. Показването на вътрешната част на ръката или допирането й до вашата шия не може да бъде разпознато погрешно от желания обект. Вие вече сте си свършили работата от тук нататък оставяте нещата, за да видите как той ще се държи с вас.

По-смелите дами могат да предизвикат не просто погледите, но и фантазиите на мъжете, ако леко облизват устните си. Разбира се, това не трябва да прилича на лош, нискобюджетен порно филм. Гореизброените действия не само, че не трябва да бъдат натрапвани на мъжкото внимание, но дори трябва донякъде да бъдат прикривани. Така мъжете ще останат с впечатлението, че за вас това поведение е напълно естествено, но неминуемо ще реагират на сигналите.

Ако сте намислили да прекарате вечер, в която няма как да не получите поне комплимент, то обърнете внимание на стойката си - една изгърбена дама не е образец за грация и сексапил, а един прегърбен мъж едва ли ще привлече вниманието на нежната част от населението.

Статистически мъжете предпочитат уверените жени, които предлагат стабилност, емоционалност и не чак толкова, колкото твърдят - секс. Така че, преди всичко се постарайте да бъдете уверена вечерта, в която имате желания за запознанства. Прекаленото акцентиране върху ролята на прелъстителката може да не ви спести някои подигравки, а не е добре да се превръщате и в желязната лейди и да стряскате събеседниците от срещуположния пол. Някои жени имат вродена женственост, други не толкова, но независимо от природните ви таланти, възможността и това доколко ви се отдава изкуството да привличате внимание се оказва, че зависи предимно от вас.
http://www.pudriera.com

 


Сходни връзки

Летните секс-сигнали | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди